Мляно кафе от Италия.

 

За едно добро еспресо е необходимо добро мляно кафе. Степента на мелене зависи от методите и времето на приготвяне на кафето. За приготвянето на еспресо се препоръчва ситно смляно кафе, тъй като цикълът на приготвяне е от 18 до  23 секунди. Колкото е по-малък размерът на кафените прашинки, толкова е по-високо качеството на полученото от тях еспресо. За приготвянето на чаша ароматно еспресо се използват около 10 г. смляно кафе.

Еспресото е вид кафе напитка, която има плътна консистенция, гъста пяна и наситен вкус и аромат. За приготвянето на истинско  еспресо е необходимо да се спазват определени правила, дори ако то се приготвя от кафе машина или кафеварка.

В онлайн магазин за кафе Cafeteria.bg ще намерите над 20 вида мляно, превъзходно италианско кафе. Поръчайте с доставка до всеки дом или офис със стандартна кафе машина за еспресо на недостижимо ниски цени.

Изберете Вашия любим вкус, само при нас. Заповядайте в cafeteria.bg!