Caffè Vergnano, най-старата италианска компания за кафе и една от най-важните италиански и световни компании-производители в сектора на кафето, се управлява от семейство Vergnano от 1882 г., в продължение на 128 години в името на традицията и иновациите за насърчаване кафе културата в Италия и по света. Днес тя е солидна компания, способна да посрещне новите пазарни предизвикателства с динамичност и професионална компетентност, утвърдена на италианския пазар и завладяла нови важни международни пазари. Успехът се дължи на постоянното търсене на качествено съвършенство, което истинските ценители на кафето откриват в Caffè Vergnano вече повече от век. Мисия, преследвана със страст, ентусиазъм и дух на инициатива от четвъртото поколение на семейството.
Мисията: Да бъдем посланици на най-доброто еспресо, направено в Италия. От 1882г.

КАФЕ КАПСУЛИ

Изберете кафе капсули Caffè Vergnano за Dolce Gusto, Nespresso, Lavazza Blue, Lavazza Espresso Point, A Modo Mio и Моно дози(e.s.e. pods).

КАФЕ ЗЪРНА

„Тези, които избират нашето кафе, избират продукт, който идва от миналото и гледа към бъдещето. Той избира да сподели 130-годишна семейна история. Ето защо всеки избор, който правим, е ангажимент към нашите потребители. За да гарантираме качество всеки ден. ”

Carolina Vergnano

КАФЕ ЗЪРНА

МЛЯНО КАФЕ

За тези, които търсят силно, шоколадово и плътно кафе. Интензивен аромат и гъст, приканващ каймак, дори и при домашни кафемашини – точно като направено в кафетерия.

Caffè Vergnano

МЛЯНО КАФЕ Vergnano

Caffè Vergnano е бранд с дълга и престижна история на семейната традиция. Основана е през 1882 г., когато Доменико Верняно отваря малка бакалия в средновековния град Киери, разположен в подножието на хълмовете около Торино. Магазинът скоро започва да се специализира в печенето и продажбата на кафе, определяйки истинското призвание на семейство Верняно. Чрез смели решения, като закупуването на кенийска плантация за кафе през 30-те години и създаването на първите три склада в Торино, Алба и Киери, Кафе Верняно се утвърди като италиански отличителен белег на кафето.

Официален сайт на марката: www.caffevergnano.com