Covim Кафе  се слави с над четиридесет годишен опит в обработката на кафе, а днес всички операции се контролират на място с високо технологични системи, които се грижат за качеството на продукта. Премиум кафе с чисто италианско сърце. 

КАФЕ КАПСУЛИ COVIM

Изберете кафе капсули COVIM за Dolce Gusto, Nespresso, Lavazza Blue, Lavazza Espresso Point, A Modo Mio и Моно дози(e.s.e. pods).

 КАФЕ ЗЪРНА

Covim уважава и обича кафето и за това създаде престижни блендове кафе на зърна специално за еспресо бар, автоматични роботи или вендинг системи, а Вие със сигурност ще се влюбите в тях!

COVIM CAFFE – Espresso Life!

КАФЕ ЗЪРНА

 МЛЯНО КАФЕ

Събуждането и насладата от началото на новия ден с чаша кафе у дома, е важен ежедневен ритуал за добро настроение и успешен ден. Избери своето мялно кафе от премиум селекция.

COVIM CAFFE – Espresso Life!

МЛЯНО КАФЕ covim

В настоящата секция от каталога на Cafeteria.bg може да разгледате лесно всички продукти на марката. Ако сте кафе любител с капсулна машина, изберете Вашата капсулна система с клик върху нейното лого. Сайтът ще Ви покаже наличните подходящи и съвместими кафе капсули за: Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza Blue, Espresso Point, A Modo Mio и филтърни кафе дози, известни в Италия като чалди(cialde). За всяка капсулна система се произвеждат няколко вида кафе за всеки вкус. 100% Арабика, Арабика и Робуста балансиран бленд, преобладаващ Робуста бленд за плътен крема каймак и безкофеиново кафе в капсули. Огромен е изборът от блендове на зърна. Като се започне от най-висок клас – Smeraldo, Gold Arabica и Rubino, среден клас – Giada, Miscela Bar, Suave и вендинг кафе на зърна – Prestige, Granbar и Orocrema. За традиоционалистите, търсещи мляно кафе за приготвяне на джезве или кафеварка, има специална селекция мляни кафета на супер цена!

Covim е един от най-сигурните избори, които човек може да направи, когато търси качествено кафе на изгодна цена!

Официален сайт на бранда: Covimcaffe.it