ДОСТАВКА

За заявки на стойност над 70.00 лв. с ДДС доставката е БЕЗПЛАТНА, а за поръчки под тази стойност се начислява транспортна услуга на стойност 6.98 лв. с ДДС до посочен от Потребителят адрес и 5.99 лв с ДДС до посочен от Потребителят офис на куриерска фирма СПИДИ. Доставката се осъществява след потвърждение на поръчката по телефона.
Доставките на поръчки на територията на град София се извършват от куруер на СТРЕЗОВ ВЕНДИНГ ЕООД – в рамките на 24 часа, в делнични дни.
Поръчаните продукти за останалата част на страната се осъществяват от куриерска фирма СПИДИ.
Стойността на куриерските и транспортни разходи не е включена в цената на стоките и артикулите. Тя се определя съгласно сумата на поръчаното, като Потребителят може да се осведоми за нея по време на извършване на поръчката – на страницата на количката – още преди да започне процедурата по изпълнение на поръчката.
Цената на разходите за доставка се калкулира в стойността на поръчката и е посочена под информацията, публикувана за поръчвания артикул в секция „Количка“. Сумата за доставка се поема от клиента(за поръчки под 70.00 лв.)
Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки до посочения от потребителя адрес е от 24 часа до 3 работни дни, след получаване на потвърждение на поръчката, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни. Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което потребителят следва да бъде своевременно уведомен от страна на Cafeteria.bg.

ПЛАЩАНЕ
Всички цени в електронния магазин са в български лева и с включен ДДС.
Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.
Плащания се осъществяват чрез наложен платеж, при доставката – в брой от Клиента или от трето лице, от името на Клиента;
При избор на начин на плащане, предвиден в описанието по-горе, Клиентът – потребител по Закона за защита на потребителите, декларира съгласие за извършване на плащане на стоките по смисъла на чл. 53, ал.1 от закона.

Благодарим ви, че пазарувахте в Cafeteria.bg – Мобилният кафе магазин!