Качественото кафе е правилно съхранявано. За да не загуби вкусовите си характеристики, първокласното кафе винаги е добре съхранявано. И не, не става дума за пакетиране и маркетингова опаковка, а за опаковане по начин, който не позволява на светлината да прониква, и в същото време позволява на образуваните след изпичането газове да бъдат освободени. Затова независимо дали избирате кафе от рафта в магазина, онлайн

Качествено кафе на зърна 1

Качествено кафе на зърна с отлично качество

или от близкото магазинче с “насипно” кафе на зърна, обърнете внимание на опаковката му.

Качествено кафе – мляно или на зърна?

Много хора погрешно смятат, че качественото кафе трябва да бъде в едната или другата форма, за да се насладят на перфектната чаша кафе. Всъщност, когато говорим за наистина качествено кафе, това дали е на зърна или мляно остава просто малка подробност. Ако сте открили добро кафе и то се предлага под формата “на зърна”, това е чудесен вариант да се насладите на аромата му още докато го смилате. В случай че кафето, което предпочитате се предлага единствено смляно (въпреки, че е рядкост) то тогава с чиста съвест можете да му се доверите. И разбира се, да спестите времето за смилане на кафето.

Има ли значение брандът при избора на качествено кафе?

Погрешно е и схващането, че щом едно кафе носи наименованието на една или друга марка, то задължително може да се нарече качествено кафе. Нека не забравяме, че качественото кафе е напитка, на

Качествено кафе на зърна 2

Качествено кафе на зърна предлагано от Cafeteria.bg

която да се насладите, а не просто бранд. Затова марката на качественото кафе има значение само до някъде. Когато говорим за доказани производители на качествено кафе, като LAVAZZA, GIMOKA, KIMBO, COSTA, STARBUCKS, VERGNANO, то очакванията, че ще се насладите на аромата, вкуса и дори цветът на качественото кафе, (което си представяте) определено се покриват. За сметка на това, има други “големи” брандове, които за съжаление предлагат качествено кафе само на думи.

Неведнъж, сме били и приятно изненадани с качествено кафе от малки производители. Вложили в производството на кафето си цялата с7и страст и любов към напитката. Затова, изборът на висококачествено кафе не винаги зависи от бранда.

 

Разгледайте предлаганото от нас кафе lavazza.

 

Качествено кафе – мляно или на зърна?

Има ли значение брандът при избора на качествено кафе?