Кафе Lavazza

През 1895 г. млад предприемач на име Луиджи Лаваца откри малък магазин за хранителни стоки в Торино, Италия, продавайки сухи стоки и консумативи. Скоро той открива, че кафето, изпечено на място, е най-продаваният с фино внимание към детайла и италианското майсторство бързо намира своята ниша. Повече от 120 години по-късно и марката Lavazza все още е името за качество и престиж в кафето и се превърна в символ на италианското съвършенство.

Lavazza history

КАФЕ КАПСУЛИ LAVAZZA

Изберете кафе капсули LAVAZZA за Dolce Gusto, Nespresso, Lavazza Blue, Lavazza Espresso Point, A Modo Mio и Моно дози(e.s.e. pods).

 КАФЕ ЗЪРНА

Годините опит и безмилостно внимание към детайлите превърнаха Lavazza в лидера на пазара в Италия и, с присъствие в над 60 страни, сега те са и световните лидери в кафените шушулки. Над 20 милиона кафеени шушулки Lavazza се произвеждат и консумират всеки ден, заедно с пълна гама от смеси и продукти на базата на кафе за всеки вкус. В Италия и в чужбина компанията Lavazza има репутацията, че винаги е на крачка пред потребителските тенденции у дома, на работното място и в различна търговска среда.

КАФЕ ЗЪРНА

 МЛЯНО КАФЕ

Синоним на качество и съвършенство в продължение на повече от 120 години, Lavazza ще продължи този стремеж към иновации и открития. Фокусирана върху устойчивостта с различните си проекти, Lavazza се стреми към бъдеще, павирано в следствие и основано на традиция.

МЛЯНО КАФЕ lavazza

Lavazza направи революция в индустрията за кафе с появата на вакуумно запечатано фолио, позволяваща на кафето да се поддържа по-свежо за по-дълго време и да пътува по-нататък, същата тази иновация продължава и днес с кафетата Lavazza BLUE. Вакуумирани и запечатани, капсулите Lavazza BLUE съдържат цялото качество и свежест на еспресо кафе Lavazza с добавеното удобство на системата от шушулки. Използвана с модерните италиански кафе машини и автомати за кафе Lavazza, капсулната система позволява на всеки да се наслади на истинско италианско еспресо, навсякъде. Иновациите и Lavazza вървят ръка за ръка с над 300 права на интелектуална собственост, притежавани от компанията чрез спонсорство и обучение.

В настоящата секция от каталога на Cafeteria.bg може да разгледате лесно всички продукти на марката. Ако сте кафе любител с капсулна машина, изберете Вашата капсулна система с клик върху нейното лого. Сайтът ще Ви покаже наличните подходящи и съвместими кафе капсули за: Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza Blue, Espresso Point, A Modo Mio и филтърни кафе дози, известни в Италия като чалди(cialde). За всяка капсулна система се произвеждат няколко вида кафе за всеки вкус. 100% Арабика, Арабика и Робуста балансиран бленд, преобладаващ Робуста бленд за плътен крема каймак и безкофеиново кафе в капсули. Огромен е изборът от блендове на зърна.

Официален сайт на бранда: Lavazza.bg