През 60-те години Братя Рубино се възползват от възможността, предлагана от новите техники за опаковане. С революционната вакуумирана кутия, неаполитанската традиция за истинско кафе може да се вземе навсякъде. С тази цел предвид, през 1963 г. е основана Cafè do Brasil Spa и скоро се превръща в един от най-важните магазини за печене на кафе в Европа. Кафето им ставa известно в цяла Италия, а след това и по целия свят с търговската марка Kimbo. Ето как открихме прилика във вкуса с неаполитанците и затова откриваме традиционното неаполитанско кафе за истинско кафе, добро кафе. Също така благодарение на Кимбо и семейство Рубино.

КАФЕ КАПСУЛИ

Изберете кафе капсули KIMBO за Dolce Gusto, Nespresso, Lavazza Blue, Lavazza Espresso Point, и Моно дози(e.s.e. pods).

КАФЕ ЗЪРНА

Сладък аромат. Резултат от внимателен подбор на суровините. Kimbo постига перфектен баланс между сладост и киселинност. Устойчив каймак и добре балансирано тяло закръглят смесите, което ги прави привлекателна за всяко небце.

KIMBO – Espresso Italiano!

КАФЕ ЗЪРНА

МЛЯНО КАФЕ

Толкова добро, колкото кафето в заведение в Неапол! С интензивния си вкус и дълготраен каймак, еспресото е най-автентичното тълкуване на изцяло неаполитанско изкуство.

KIMBO – Espresso Italiano!

МЛЯНО КАФЕ

В настоящата секция от каталога на Cafeteria.bg може да разгледате лесно всички продукти на марката. Ако сте кафе любител с капсулна машина, изберете Вашата капсулна система с клик върху нейното лого. Сайтът ще Ви покаже наличните подходящи и съвместими кафе капсули за: Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza Blue, Espresso Point, A Modo Mio и филтърни кафе дози, известни в Италия като чалди(cialde). За всяка капсулна система се произвеждат няколко вида кафе за всеки вкус. 100% Арабика, Арабика и Робуста балансиран бленд, преобладаващ Робуста бленд за плътен крема каймак и безкофеиново кафе в капсули.

Официален сайт на бранда: www.kimbo.it