През 60-те години Братя Рубино се възползват от възможността, предлагана от новите техники за опаковане. С революционната вакуумирана кутия, неаполитанската традиция за истинско кафе може да се вземе навсякъде. С тази цел предвид, през 1963 г. е основана Cafè do Brasil Spa и скоро се превръща в един от най-важните магазини за печене на кафе в Европа. Кафето им ставa известно в цяла Италия, а след това и по целия свят с търговската марка Kimbo. Ето как открихме прилика във вкуса с неаполитанците и затова откриваме традиционното неаполитанско кафе за истинско кафе, добро кафе. Също така благодарение на Кимбо и семейство Рубино.

КАФЕ КАПСУЛИ

Изберете кафе капсули KIMBO за Dolce Gusto, Nespresso, Lavazza Blue, Lavazza Espresso Point, и Моно дози(e.s.e. pods).

КАФЕ ЗЪРНА

Сладък аромат. Резултат от внимателен подбор на суровините. Kimbo постига перфектен баланс между сладост и киселинност. Устойчив каймак и добре балансирано тяло закръглят смесите, което ги прави привлекателна за всяко небце.

KIMBO – Espresso Italiano!

КАФЕ ЗЪРНА

МЛЯНО КАФЕ

Толкова добро, колкото кафето в заведение в Неапол! С интензивния си вкус и дълготраен каймак, еспресото е най-автентичното тълкуване на изцяло неаполитанско изкуство.

KIMBO – Espresso Italiano!

МЛЯНО КАФЕ Kimbo

В настоящата секция от каталога на Cafeteria.bg може да разгледате лесно всички продукти на марката. Ако сте кафе любител с капсулна машина, изберете Вашата капсулна система с клик върху нейното лого. Сайтът ще Ви покаже наличните подходящи и съвместими кафе капсули за: Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza Blue, Espresso Point, A Modo Mio и филтърни кафе дози, известни в Италия като чалди(cialde). За всяка капсулна система се произвеждат няколко вида кафе за всеки вкус. 100% Арабика, Арабика и Робуста балансиран бленд, преобладаващ Робуста бленд за плътен крема каймак и безкофеиново кафе в капсули.

Официален сайт на бранда: www.kimbo.it

КАФЕ KIMBO ЗА ВАС

Кафе Кимбо 1

Кафе Кимбо – качество и вкус

Ако желатете да се насладите на чаша ароматно кафе, от самото сърце на Италия, загнездило в себе си традициите и отлично развитата култура на тази божествена напитка, за нас е гордост да ви представим кафе Kimbo. Кафе Kimbo е истинска италианска легенда. В CAFETERIA се опитваме да ви предложим най-доброто на пазара, а кафе Kimbo е водещ лидер вече над 50 години. В Италия кафе Kimbo е сред най-предпочитаните марки кафе, а ние вярваме, че вие също трябва да имате възможност да му се насладите. Kафе Kimbo е олицетворение на успех и превъзходство. Много хора по света, привърженици на натуралното кафе, признават специфичните качества на кафе Kimbo. В Италия то се нарежда на почетното второ място по продажби, а във Франция и Канада е безспорен лидер. Сега вие също имате възможност да се докоснете до магията на кафе Kimbo. Ние в CAFETERIA се грижим за това. Стараем се да получавате точно каквото заслужавате, а именно най-полезното и качествено кафе на пазара. Сега вие определяте правилата. Вие решавате колко и кога да се отдадете на неземния вкус на нашата вълшебна напитка. Не правете компромиси с твлото си. Вие заслужавате повече. Ние ви го предоставяме.

Виж повече

КАФЕ KIMBO – ЗАЩО Е НАЙ-ДОБРОТО?

Кафе Кимбо 2

Кафе Кимбо – разнообразие от видове

И все пак, какво прави кафе Kimbo едно от най-предпочитаните напитки? В какво се състои тайната му и какво е толкова особеното на нашето кафе Kimbo? Производителите на кафе Kimbo използват иновативни методи, които позволяват да се получат висококачествени зърна, а конвекционното печене осигурява на 100 процента стабилност във вкуса. Но не е само това! Кафе Kimbo се слави със световна известност, като продажбите им са за повече от 300 милиона евро на година. Качеството на кафе Kimbo се означава със знака „U“. Любителите на кафе, които се грижат за здравето си и предпочитат органични продукти, със сигурност биха избрали кафе Kimbo. Производителите на кафе Kimbo предлагат огромен избор от елитни смеси със специфични особености, гарантирано качество и ярко изразена грация. Така всеки може да открие оптималното за себе си кафе, приготвено в сърцето на Южна Италия. В живота трябва да се стремим към най-добрите неща. Кафе Kimbo със сигурност е едно от тях. Затова сме наистина удовлетворени и с нетърпение очакваме да го опитате. Кафе Kimbo със сигурност ще ви пренесе в град Неапол, от където идва и самото то, за да ви подари незабравимо прежвяване на насладата от наистина хубавото кафе.

КАФЕ KIMBO – ЗА ВСЕКИГО

Кафе Кимбо 3

Кафе Кимбо от Cafeteria

За да ви докажем, че наистина се интересуваме от вас, предлагаме Кафе Kimbo в три варинта – на зърна, мляно и на капсули. Така, неависимо в какъв вид обичате кафето си, ще можете да опитате нашето кафе Kimbo без да правите компромиси към вас самите. Кафе Kimbo на зърна е с най-високо качество на пазара. В наши дни тази наитка е сред най-обичаните кафени смеси в Неапол. Кафе Kimbo на зърна се различава най-вече по качественото си приготвяне. Използват се само отбрани зърна, докарани директно от Латинска Америка. Точната дума за тази напитка е изисканост. Кафе Kimbo на зърна ще ви очарова с мек, кадифен вкус. Зърната за приготвянето му се изпичат по специален начин. Зърната Арабика и Робуста се обработват в специфични условия, а най-основополагащите моменти в производството на кафе Kimbo се пазят в тайна. Кафето се опакова и сортира в ламаринени кутии и вакуумни пакети. Тази опаковка осигурява дългото съхранение на кафето, без да навреди на качеството. Следващото изкушение, което предлагаме е мляно кафе Kimbo. То се произвежда от далечната 1949 година, като още през 70-те постига невероятен успех. Производителите предлагат специална школа, където се води строго обучение как точно да се изпекат зърната. Самите зърна пристигат от Колумбия, Бразилия, Гватемала, Индия и Етиопия. Мляното кафе Kimbo е напълно безопасно за употреба, защото плантациите, в които расте са екологично чисти. Техниката, по която зърната се изпичат, няма нищо общо с тази на другите кафени марки. При мляното кафе Kimbo печенето се извършва с помощта на горещ въздух, за да се постигне равномерно изпичане. Мляното кафе Kimbo е признато за една от най-ароматните напитки изобщо. А най-хубавото е, че кафе Kimbo разполага с богат асортимент от различни и уникални смеси, така че всеки, дори най-капризният любител на кафе, да открие най-подходящото за себе си. Кафе Kimbo може да откриете и на капсули. Както знаем, този вид кафе е най-удобен, приготвя се най-бързо и с минимални усилия. Кафе Kimbo на капсули продължава неаполитанските традиции, като днес може да го откриете в над 60 страни. То преминава през конвекционно изпичане, което подпомага невероятния аромат и яркия вкус. Кафе Kimbo наистина е за всеки. Невероятно, нали?

Кафе Кимбо 4

Кафе Кимбо – филтър дози

КАФЕ KIMBO В CAFETERIA

При нас може да откриете и трите вида кафе Kimbo – на зърна, смляно и на капсули. Ние вярваме в перфектния баланс между сладост, приятна горчивост и кадифена плътност. Понеже кафе Kimbo е любимо на милиони хора по света, ние смятаме, че вие също го заслужавате. Още от първата чаша ще оцение качествата на кафе Kimbo. Всички познаваме Неапол като световната столица на еспресото, нима има по-сигурно място за добро кафе от там? Кафе Kimbo пристига от сърцето на традицията, за да ви удостои с неповторимия си вкус. Ние гарантираме, че ще ви стане любимо на мига. Kафе Kimbo не е само вкусно, но и полезно. Независимо по кое време на деня ще изберете да му се насладите, кафе Kimbo е напълно безопасно за вашето тяло. Сами на терасата, между приятен разговор с приятели или в офиса, кафе Kimbo е подходящо за всеки повод. Не чакайте за стойностите моменти в живота, създайте си ги сами с чаша ароматно кафе. Дребните радости са най-важни и носят най-голямо удоволствие. Затова в CAFETERIA се грижим да имате повече причини да се усмихвате, а какво по-хубаво от една заслужена почивка с любима напитка? Благодарение на това кафе, вие можете да сте по-бодри и позитивни през деня, да подпомогнете функцията на организма си и да се радвате на многобройните ползи от доброто кафе. Новата ви любима напитка ви очаква в CAFETERIA, не я изпускайте! Кафе Kimbo пристига от дълбините на италианските традиции, за да внесе у вас цвят и позитивни емоции. Възползайте се!

КАФЕ KIMBO ЗА ВАС

КАФЕ KIMBO – ЗАЩО Е НАЙ-ДОБРОТО?

КАФЕ KIMBO – ЗА ВСЕКИГО

КАФЕ KIMBO В CAFETERIA