Costa Coffee Brand

Начало/Costa Coffee Brand
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View

Иновативните Costa Coffee вече съвместими със системата на Dolce Gusto!

Насладете се на невероятен бленд Signature. Точно както вашата любима напитка в кафенето, само че у дома със съвместими капсули Dolce Gusto. Те са лесни за използване и съдържат целия вкус и аромат и вкус, които очаквате.

Никога не е било по-лесно да извадите на яве вътрешния си бариста! Насладете на страхотното Costa Coffee у дома.

Разполагаме с широка гама от вкусни блендове с различни методи за приготвяне, за да приготвите кафето си точно както обичате да му се наслаждавате у дома.

Нашата гама At Home предлага същия емблематичен вкус на Signature Blend, който бихте очаквали да намерите в нашите магазини, но се радвате у дома …

ИЗБЕРЕТЕ COSTA КАФЕ ОТ CAFETERIA

Costa кафе 1

Costa кафе – разнообразие от видове

 Несъмнено Costa кафе се е доказало като едно от най-добрите кофеинови напатки на пазара. Все повече хора избират Costa кафе, като залагат на качество, аромат и ободряваща енергия с всяка глътка Costa кафе.  Достъпната цена също е една от причините Costa кафе да бъде предпочитана марка и да бъде всекидневен спътник в сутрешната ни рутина. Забързаното ежедневие предполага да имаме повече енергия, да се събуждаме качествено и ефективно и да сме готови за всички отговорности и ангажименти, които ни предстоят. Costa кафе е сигурният начин денят ви да започне прекрасно, точно както подобава. Избирайки Costa кафе, вие избирате утвърдена марка, великолепно кафе, качесто и вкус, без които денят ви просто няма да е същият. Всяка чаша Costa кафе носи несравним аромат, а вие можете да изберете сред богато разнообразие продукти. Сред многообразието от видове Costa кафе вие ще намерите точно онова, от което имате нужда. Знаейки за качеството и уникалните свойства на Costa кафе, ние от CAFETERIA предлагаме на своите клиенти лесен и достъпен начин да изберат своята кофеинова напитка, онази, която им допада най-много и от която несъмнено се нуждаят.

Виж повече

Ако вие искате да изберете вашето Costa кафе, то значи сте попаднали на правилното място. Ние ще ви предложим различни видове, аромат, вкус и стил за всеки ден на конкурентни цени. И не само това. Ние от CAFETERIA се грижим нашите клиенти да останат доволни от своя избор и знаем, че информираното решение е добро решение. Затова бихме искали подробно да ви запознаем с всичко, което трябва да знаете за избраното от вас Costa кафе. Продължавайте да четете!

Costa кафе 2

Costa кафе – история

ИСТОРИЯТА НА COSTA КАФЕ

Costa кафе е марка с богата история. Costa кафе  има  над 50-годишен опит в производството на кафе с най-добро качество. От революционни методи и отдаденост на качеството до незабравими успехи, които направиха Costa кафе любимо на все повече хора по цял свят. Историята на Costa кафе е специална също като неговото качество. Историята на Costa кафе започва през далечната 1971 г., когато Серджо и Бруно Коста предприемат пътуване до Лондон с горещо желание да превърнат страхотното Costa кафе в част от ежедневието на всеки човек. Тя създават малко магазинче за печене на Costa кафе  на улица Фенчърч, където се ангажираха да приготвят кафе с най-добро качество. Именно там братя Коста тестват и моделират 112 варианта на кафе, преди да опитат един достатъчно добър, за да бъде тяхното кафе, Costa кафе. Те начат своето откритие „Mocha Italia“ и именно то остава запазена марка на Costa кафе и до днес. Това е церителната ароматна напитка, която ще получите, залагайки на Costa кафе.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ COSTA КАФЕ?

Несъмнено ежедневието на всички ни е изключително забързано. Ежедневно имаме все повече ангажименти, работа, социален живот, грижи за близките, за дома ни и за нас самите.

Costa кафе 3

Costa кафе – предимства

Ето защо е от изключителна важност да бъдем свежи и отдадени на 100% във всяко едно отношение. Costa кафе е правилният избор това да се случи. Изпивайки дори само по една чаша Costa кафе вие ще получите така нужната ви енергия. С помощта на Costa кафе нито един от вашите ангажименти нама да страда за сметка на другия, няма да бъде ощетен. С Costa кафе вие ще имате сили да преминете през деня като фурия без умора, без притеснения и колебания. Нима е странно, че само една глътка Costa кафе е в състояние да ви дари със сили и енергия, каквито понякога и цяла нощ активен и дълбок сън не успяват. Понякога тялото ни има нужда от малко подбутване, особено ако дните започват от рано сутринта. Тогава Costa кафе е ценен помощник и съюзник дори срещу най-сложните задачи, които ви предстоят. Независимо дали ви предстои тежък ден, или такъв, пълен с приключения и емоции, Costa кафе е насреща. За някои хора ободряване е от изключително значение и те се доверяват на Costa кафе. Други просто обичат уникалния аромат на Costa кафе. При всички случаи, ако се колебаете на коя енергизираща кофеинова напитка да заложите, Costa кафе е идеален избор за вас. Отличната цена, достъпна за всяко домакинство, незабравимия вкус и унийалните качества свидетелстват за уникално кафе, което определено си струва не просто да опитате, а да превърнете в неизменна част от деня си. Така че не се колебайте, а разгледайте предлаганите от нас вкусове и видове, за да изберете точно онова, което ви подхожда и от което имате нужда. Ние от CAFETERIA сме насреща да ви помогнем да направите най-добрия, бюджетен и изумително вкусен избор, с който дните ви да минават по-леко, по-спокойно и по-бодро.

CAFETERIA И РАЗНООБРАЗИЕ ОТ COSTA КАФЕ

Costa кафе 4

Costa кафе от Cafeteria

За нас от CAFETERIA е истинско удоволствие да се превърнем във ваш ценен партьор, особено що се отнася до различни и разнообрази видове кафе, от които имате нужда в своето ежедневие. Ние сме се погрижили да ви предоставим възможности за избор с богата селекция от кафе на зърна, мляно кафе или капсули. Независимо как приготвяте своята любима кофеинова напитка, дали използвате френска преса, кафемашина, кафеварка или други начини за извличане на най-доброто от кафето, то ние ще ви предложим възможността да се развихрите, взимайки решение. Сред нашата селекция е и уникалното Costa кафе в различни варианти. Ако търсите Costa кафе, значи сте попаднали на правилното място. Ние от CAFETERIA се грижим за вашето добро настроение и при нас можете да намерите Costa кафе на конкурентни цени. Изберете своето любимо кафе и направете деня си по-енергичен, по-смислен и по-светъл.

COSTA КАФЕ И CAFETERIA – ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Ние се стремим към постоянно развитие и усъвършенстване, затова награждането както на обслужването, така и на асортимента на предлаганите от нас продукти е от изключително значение за нашата стратегия към подобряване. Доволните клиенти са наша запазена марка и ние можем да се похвалим с това. Всеки, избрал от нас Costa кафе или друг продукт, непременно се връща отново. Клиентите ни виждат в нас стремежа към развитие, отличното обслужване и безкомпромисното качество на предлаганите от нас видове кафе, чай и други продукти. Ако и вие искате да станете част от семейството на CAFETERIA, заложете на нас и направете идеалния за вас избор още сега. Ние ви очакваме!

ИЗБЕРЕТЕ COSTA КАФЕ ОТ CAFETERIA

ИСТОРИЯТА НА COSTA КАФЕ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ COSTA КАФЕ?

CAFETERIA И РАЗНООБРАЗИЕ ОТ COSTA КАФЕ

COSTA КАФЕ И CAFETERIA – ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Заглавие

Go to Top