За капсули

 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Опции Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Опции Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Опции Детайли Quick View

Кафе машини за капсули

SGL-logoCaffitaly - logo

За капсули.

Любовта на хората към кафето е с нестихваща сила. Кафе машините продължават своята история, превръщайки начините на приготвяне на кафе в удоволствие и бизнес. Днес дори се радваме на изключително голямо разнообразие от удобни решения за дома и офиса. Те са разработени на базата на капсулните системи. При тях приготвянето на кафе и почистването след това става изключително лесно, като с магическа пръчка. Капсулите представляват смляно кафе, предварително пакетирано в еднократна доза. Целта на изобретяването им била от една страна да се усъвършенства удобството при приготвянето на напитката, а от друга – да се запази прекрасния аромат на свареното кафе.

Най-популярни у нас са капсулните системи на Лаваца и Нескафе. През 1989 година Лаваца представя своята първа затворена система еспресо машина. След редица експерименти и нововъведения, през 2003 година вече е на лице Lavazza Blue, което е абревиатура на “Best Lavazza Ultimate Espresso”. Така била изобретена кафе машина за приготвяне на кафе по нова технология -за единични капсули за кафе.

През 2006 г. Нескафе показва своята нова технология кафе машини „Dolce Gusto”, което в превод означава „сладък вкус”. Отговаряйки на името си, тя дава простор на човешките желания за наслада, като позволява с нейна помощ да си направим капучино, лате макиато, еспресо и други видове кафе.

КАФЕ МАШИНА С КАПСУЛИ ЗА ВАС

Топлите напитки са най-консумираният вид питиета след водата. Ние в CAFETERIA сме наясно с това и се стараем да ви предлагаме най-доброто от най-доброто. Една кафе машина с капсули е добро решение за всекиго. Освен с бързината на приготвяне, кафе машина с капсули гарантира високо качество и неустоим аромат на напитките. Вече е трудно да си представим човек, който не жадува за чаша ароматно еспресо сутрин или следобед, затова в CAFETERIA сме подбрали уреди, които да ви доставят най-плътно удовлетворение. Една кафе машина с капсули прави утрините ви по-вкусни и по-пълноценни от всякога. Без значение дали сте почитатели на по-силно или по-слабо еспресо, кафе машина с капсули е винаги добър избор за вас. Сега сте способни сами да избирате качеството и количеството на вашата напитка, ние само ви помагаме в избора на най-доброто. Кафе машина с капсули е вашето решение да изпитвате удоволствие от ежедневието. Бъдете различни, по-добри и усмихнати. От щастието ви дели само една кафе машина с капсули.

Виж повече

КАКВА Е ИСТОРИЯТА НА ЕДНА КАФЕ МАШИНА С КАПСУЛИ?

Кафе машина с капсули 1

Кафе машина с капсули – история

Историята на една кафе машина с капсули е пълна с изключително много легенди и тайнства. Докато в началото тайните били посветени само в Арабския полуостров, популярността на тези уреди заляла целия свят. С появата на тази магична напитка, еспресото бързо се превърнало в любима напитка на всички по света, както и се загнездило като част от традициите на много народи. Различни култури разчитат на вкуса на тази напитка, за да обогатят културата си. С появата на кафе машина с капсули приготвянето на еспресо вече е удоволствие. Първият уред за пригптвяне на кафе наподобявал чайник. Едва два века по-късно се изработил уред, който съдържал цедка и най-големите й почитатели били каубоите. Любовта на човечеството към еспресото не стихвала, дори напротив. Така този уред трябвало да извърви дълъг път, да премине през различни видове и форми, докато не се изработила кафе машина с капсули. Първата кафе машина с капсули е създадена преди повече от 30 години от швейцарският инженер Ерик Фавре. Така той създава революция в приготвянето на кафе. Оттогава насам пиенето на еспресо става достъпно и удобно за всекиго. Една кафе машина с капсули предразполага за по-удобно приготвяне на еспресо, както и за по-бързо и лесно почистване на уреда. Самите капсули представляват смляно кафе, предварително опаковано в еднократна доза. Освен с цел удобство, този начин на пакетиране е и най-доброто решение да се запазят ароматите на кафето. Независимо дали харесвате да пиете кафето си бавно или на един дъх, ние в CAFETERIA сме се погрижили приготвянето му да бъде лесно, бързо и удобно. Най-походящата кафе машина с капсули за вас ви очаква в CAFETERIA, за да се насладите на сутрините максимално.

Кафе машина с капсули 2

Кафе машина с капсули – високо качество

ВАШАТА КАФЕ МАШИНА С КАПСУЛИ

Може би си мислите, че разликата между една кафе машина с капсули и обикновената еспресо машина не е голяма. Напротив. Повечето уреди за кафе изискват изтощаващо много усилия и грижа. Те трябва да бъдат почиствани веднага след употреба, самото приготвяне често замърсява повърхността около уреда, а ако решите да оставите почистването за по-късно, най-вероятно това ще доведе до последствия. Една кафе машина с капсули изисква много по-малко от времето ви. Единственото, което е нужно да сторите е да поставите капсулата в отвора на уреда и след само една минута ще можете да се насладите на богатия вкус на любимото си кафе. Процесът на приготвяне от кафе машина с капсули е познат. Милиони хора по света изпозлват кафе машина с капсули. Такава се среща във всеки офис, защо не и у вашия дом? Грижата за вашата кафе машина с капсули е лесна. Трябва само да следите чистотата на повърхността, резервоарите и единиците. Химическата средства за почистване не са препоръчителни за една кафе машина с капсули, по-добре е да използвате чита вода. Трябва да отстраните остатъците от кафе, да промиете резервоара за вода и отделението за капсули. Сега вашата кафе машина с капсули е чиста и готова за употреба. Вашата кафе машина с капсули ви очаква, за да превърнете деня си в наслада! Вие заслужавате утрините ви да са бодри, изпълнени с енергия и вълнение. Всичко това може да постигнете с правилната кафе машина с капсули. От момента, в който започнете да използвате кафе машина с капсули, ще забележите колко по-позитивни сте. Вие го заслужавате!

Кафе машина с капсули 3

Кафе машина с капсули – видове

ВИДОВЕ КАФЕ МАШИНА С КАПСУЛИ В CAFETERIA

В CAFETRIA се грижим да намерите най-доброто за вас, затова ви предлагаме богат избор от видове кафе машина с капсули. Нашите видове кафе машина с капсули от NESPRESSO са символ на оригиналност и традиция. Тази швейцарска компания е първата, която произвежда кафе машина с капсули. Те предлагат високо качество на сглобяване на уреда, дизайн и ефективност. Друг вид кафе машина с капсули са тези на DOLCE GUSTO. Те са най-популярните уреди у нас, а и по света. Важен фактор за тяхното разпространение е достъпната цена, която обаче не отнема качеството. Ние в CAFETERIA вярваме, че всяка кафе машина с капсули е отредена за различен човек, затова се опитваме да ви доставим разнообразни опции, без обаче да правим компромис с качеството и вашите критерии. Нашата кафе машина с капсули на известната марка SGL има за цел да достави своите уникални уреди за дегустации на напитки с най-високо качество. Всяка кафе машина с капсули предлага едно невероятно изживяване. SGL е една от най-признатите марки за кафе машина с капсули на пазара. В CAFETERIA търсим наистина най-доброто за вас, затова ви предлагаме и утвърдени марки, като горе изброените, както и млади, но несъмнено доказани като Caffitaly System. Техните видове кафе машина с капсули не остават неабелязани от ценителие на еспресо. За тях „само кафето е важно“, а какво по-хубаво от една наистина добра кафе машина с капсули? Хората, които обичат кафе, знаят, че всяка чаша е специална, затова в CAFETERIA може да изберете кафе машина с капсули в любимия си цвят, модел и размер. Кафе машина с капсули може да ползва всеки, независимо от факторите. Единственото условие е да обичате еспресо! Кафе машина с капсули е нужен уред в дома и офиса ви, за да посрещате гостите си подобаващо и да се чувствате уютно навсякъде. Открийте своята кафе машина с капсули в CAFETERIA!

КАФЕ МАШИНА С КАПСУЛИ ЗА ВАС

КАКВА Е ИСТОРИЯТА НА ЕДНА КАФЕ МАШИНА С КАПСУЛИ?

ВАШАТА КАФЕ МАШИНА С КАПСУЛИ

ВИДОВЕ КАФЕ МАШИНА С КАПСУЛИ В CAFETERIA

Заглавие

Go to Top