• Опции Детайли Quick View
  • Купи Детайли Quick View
  • Купи Детайли Quick View
  • Опции Детайли Quick View

КАФЕ МАШИНА DOLCE GUSTO ЗА ВАС

Кафе машина Dolce Gusto е една от най-използваните машини. Ние в CAFETERIA желаем да ви доставим максимално удоволствие от кафето, за да бъде денят ви успешен и приятен. Кафе машина Dolce Gusto предлага два режима – за студени и топли напитки, както и система за капучино. Сега вие можете да се насладите на обикновено чисто кафе или ръчно приготвено от вас капучино с пухкава пяна. Кафе машина Dolce Gusto ще се изключи автоматично след чет минути неактивност, така че да не се тревожите дали сами сте я изключили или не. Еспресото продължава да бъде една от най-разпространените напитки в света. Вече вие можете сами да приготвяте любимото си кафе у дома, да изненадвате гостите си с невероятния вкус и богат аромат. Кафе машина Dolce Gusto ви предлага неустоимо разнообразие. Приготвянето на кафе е вече преживяване с кафе машина Dolce Gusto. Без значение дали ще я използвате у дома, в офиса или на работното място, кафе машина Dolce Gusto е подходяща за всеки повод. Заради компактния си вид, сега може да взимате кафе машина Dolce Gusto навсякъде – на почивка, уикенд извън града, пътуване по работа, вече не е нужно да се лишавате от неустоимия вкус, който кафе машина Dolce Gusto предлага. Кафе машина Dolce Gusto е навсякъде с вас, винаги с най-доброто кафе, за което някога сте мечтали. Кафе машина Dolce Gusto – мечтаният вкус е най-сетне достъпен!

Виж повече

НАЧАЛОТО НА КАФЕ МАШИНА DOLCE GUSTO

Кафе машина Долче Густо 1

Кафе машина Долче Густо – качество на изгодни цени

От стотици години насам кафето се ползва като една от най-ободряващите напитки в историята. Едно от най-важните му качества е извличането на аромата, като този принцип се представя за пръв път във Франция през XVIII в. Процесът всъщност изглежда доста лесен – към вряща вода се добавя смляно кафе, за предпочитане опаковано в плик от текстил, докато се отдели нужният аромат. Ние в CAFETERIA вярваме, че ароматът допринася за насладата от тази напитка, затова гарантираме, че кафе машина Dolce Gusto е подходящият уред за всеки дом. За да направим вашето кафе дори още по-приятно, кафе машина Dolce Gusto има предимство заради повишеното налягане на водата, защото доказано по-високото налягане води до по-добра екстракция на кафето. Процесът при кафе машина Dolce Gusto е познат – поставяте капсулата в т.нар. легло за капсули и готово. Кафе машина Dolce Gusto пробива капсулата от едната страна с куха игла, през която се подава горещата вода с високо налягане. Така вие можете директно да се насладите на неустоимото си кафе без почти никакви усилия. Нужна ви е само една кафе машина Dolce Gusto!

ЗА КОГО Е ПОХОДЯЩА КАФЕ МАШИНА DOLCE GUSTO?

Кафе машина Долче Густо 2

Кафе машина Долче Густо

И все пак, има ли определени хора, за които е подходяща кафе машина Dolce Gusto и такива, за които не е? Отговорът е прост. Кафе машина Dolce Gusto е за всеки, който обича кафе. Капсулите, които се използват от нея са приготвени с любов и грижа. Опаковката на всяка капсула включва и пълненето ѝ с инертен газ, за да не се окислява мляното кафе вътре по време на съхранение. По този начин кафето запазва всичките си вкусови аромати до шестнадесет месеца. В CAFETERIA наистина ни е грижа за вас и вашето удовлетворение. Добре знаем, че лошото кафе може да развали деня на всекиго, затова с кафе машина Dolce Gusto вие си обещавате само хубави дни напред. Кафе машина Dolce Gusto е лесна и удобна, от вас не се изисква нищо друго освен да налеете вода в резервоара и да поставите капсулата в съответния отвор. Сложете край на тежките ръкохватки, разпиляното кафе по плота и изморителното почистване след всяка чаша кафе. С кафе машина dolce gusto вие единствено се наслаждавате на почивката си, а защо не и по време на работа? Единственото, което трябва да правие за кафе машина dolce gusto е да сменяте използваните капсули с нови. Нищо друго. Още едно предимство на кафе машина dolce gusto е богатия вкус на напитката, невъзможен да се постигне самостоятелно. Смляното кафе в капсули може да се състои от няколко разновидности и по този начин да се създаде един наистина уникален и неповторим вкус. Кафе машина dolce gusto заема много по-малко място от обикновените такива, може да я пренасяте без усилия, а времето за приготвяне на напитката е много по-кратко, отколкото всеки друг начин за приготвяне на кафе. С кафе машина Dolce Gusto вие отделяте една минута и се наслаждавате на най-добрия вкус. На кого не му трябва повече време в ежедневието? Ние в CAFETERIA сме наясно, че ежедневието на всеки човек е изпълнено с ангажименти и времето ни е ценно. Затова кафе машина Dolce Gusto е подходяща за всекиго, спестява време и усилия, и допринася за истинското удоволствие от живота. Кафе машина Dolce Gusto е разработена така, че да ви достави иситинско удоволстивие. Без повече съмнение във вкуса или аромата – кафе машина Dolce Gusto ще разтвори сетивата ви до степен, в която ще искате да я ползвате постоянно.

Кафе машина Долче Густо 3

Кафе машина Долче Густо от Cafeteria

ВАШАТА КАФЕ МАШИНА DOLCE GUSTO ОТ CAFETERIA

В CAFETERIA се стараем да ви предложим на-доброто. Затова при нас ще откриете кафе машина Dolce Gusto PICCOLO KRUPS, с която ще откриете един нов свят на напитки и вкусове – еспресо, чай, какови напитки и студени такива – вече всичко е възможно с кафе машина Dolce Gustо. Другата алтернатива, която ви предлагаме е кафе машина Dolce Gusto MINI ME KRUPS – единственото, което трябва да сторите е да нагласите дължината на желаната от вас напитка чрез плъзгащия бутон и да оставите кафе машина Dolce Gusto да се погрижи за останалото. Гарантираме ви, че ще се влюбите в кафе машина Dolce Gusto от първата глътка! При нас качеството е на първо място. Кафе машина Dolce Gusto е доказано най-добрият уред за еспресо. Ще откриете кафе машина Dolce Gusto в CAFETERIA, защото ние поставяме вас на първо място и искаме да ви сдобием с възможно най-добрите продукти. Кафе машина Dolce Gusto е удобна и лека, изпълва сетивата с неповторим вкус, на който може да се насладите още докато поставите капсулата в отвора – ароматът се взривява около вас. Кафе машина Dolce Gusto ще бъде новата ви любима придобивка. Кафе машина Dolce Gusto е единствено и само за вас!

КАФЕ МАШИНА DOLCE GUSTO ЗА ВАС

НАЧАЛОТО НА КАФЕ МАШИНА DOLCE GUSTO

ЗА КОГО Е ПОХОДЯЩА КАФЕ МАШИНА DOLCE GUSTO?

ВАШАТА КАФЕ МАШИНА DOLCE GUSTO ОТ CAFETERIA

Заглавие

Go to Top