ЗА ДОЛЧЕ ГУСТО

 • Без наличност
  - 20%
  Детайли Quick View
 • - 20%
  Купи Детайли Quick View
 • - 20%
  Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  - 20%
  Детайли Quick View
 • - 20%
  Купи Детайли Quick View
 • - 20%
  Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • - 21%
  Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  - 21%
  Детайли Quick View
 • - 21%
  Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View

За Dolce Gusto

В категория За Dolce Gusto ще намерите напълно съвместими капсули със системата Dolce Gusto. Подбрали сме за Вас капсули на известни италиански производители. Ще задоволим и най-изтънчения вкус.
NESCAFE® Dolce Gusto®
(Нескафе Долче Густо) се появява като кафе система на компанията Нескафе през 2006 година. Кафе машината се отличава от всички останали с иновативния си дизайн и с технологията за приготвяне . Това е единствената single-cup кафе машина, с която приготвянето на перфектно кафе е изключително лесно и бързо.  Използват се капсули, съвместими със системата Нескафе Долче Густо . Любопитното при тях е, че не съдържат разтворимо кафе, а печени и смляни кафе зърна от най-добрата Арабика. Уникалността на кафе машината Нескафе Долче Густо е постигната благодарение на отличното съчетание на дългогодишния опит и уменията на специалистите на марката Нескафе в производството на кафе и иновативността и ноу-хау на KRUPS®.

Капсулите за Нескафе Долче Густо се различават от останалите по своята форма, технологията за херметизиране на кафето, и 15-те бара налягане, които преминават през всяка капсула.

След години на интензивни проучвания и развитие, през 2007 година Нескафе Долче Густо навлиза на пазара в Европа. Машините Нескафе Долче Густо добиват все по-голяма популярност и днес вече се предлагат в над 15 страни в целия свят, сред които и България.

От Нестле са убедени, че кафе системата Нескафе Долче Густо е уникална по своята същност, защото с нея може да се приготви най-висококачествено кафе, по-добро от всички други, предлагани на пазара, както и от това, приготвено от всяка друга домашна машина. И обещават истинска наслада, независимо от вашия избор и предпочитания за вида кафе, което искате да си приготвите.

Dolce Gusto капсули – качествено кафе само за няколко секунди

Всеки обича чаша хубаво кафе, но не всеки знае как да си я направи. Ежедневните посещения на любимото заведение за кафе може да ви излязат доста скъпо и времеемко. Защо да се подлагате на това, като можете да се наслаждавате на чаша вкусно кафе, всяка сутрин с Dolce Gusto капсули? Тази иновация бързо превзе целия свят и се превърна в предпочитан начин за приготвяне на любимата напитка. Но знаете ли, че с Dolce Gusto капсули можете да се наслаждавате и на други напитки? Сега ще ви разкажем малко повече за различните видове Dolce Gusto капсули.

Dolce Gusto капсули 1 - капсули

Dolce Gusto капсули 1 – видове капсули

Dolce Gusto капсули с кафе

Най-важните Dolce Gusto капсули от портфолиото им са именно тези с кафе. Огромното разнообразие от предложения ви позволява лесно да намерите именно кафето, което ви харесва. Dolce Gusto капсулите с кафе могат да покрият изискванията на всеки! За любителите на кафето с малко мляко към него, можете винаги да се насладите на Dolce Gusto капсули Cortado. За всички, които предпочитат напитките с повече мляко, предлагаме да опитате Dolce Gusto капсули Cappuccino, Flat White или Café Au Lait. За хората, които предпочитат кафето си чисто, има огромно разнообразие от различни видове Dolce Gusto капсули. Разделението им е основно на интензитет на кафето, както и на „дължината“ му (късо, нормално или дълго). Ако сте любители на еспресото можете да опитате Dolce Gusto капсули Ristretto Barista или Ristretto Ardenza. Ако предпочитате малко по-дългото кафе, то тогава Dolce Gusto капсулите Lungo са точно за вас! А ако искате да се насладите на чаша ароматно кафе следобед, без да се притеснявате дали ще можете да заспите след това – изберете Dolce Gusto капсули с безкофеиново кафе. Разнообразието наистина е голямо и всичко зависи от вашия вкус и предпочитания!

Dolce Gusto капсули с други напитки

Знаете ли, че Dolce Gusto капсулите не са само с кафе? Има и напитки, подходящи за малки и големи. Сред тях няма как да не отбележим любимите Dolce Gusto капсулите Chocochino – невероятен микс от топло мляко с концентриран горещ шоколад. Няма как да не се насладите на Chocochino Dolce Gusto капсулите в студените зимни дни. А през горещите летни дни можете за няколко секунди да си направите разхлаждащ студен чай с Dolce Gusto капсули! Добавете му малко лед и лимон и е готов за консумиране.

Dolce Gusto капсули – топли и студени напитки!

Всички системи, които работят с Dolce Gusto капсули ви позволяват да избирате дали искате да си направите студени или топли напитки. Макар и традиционно да сме свикнали кафе машината ни да прави само топло кафе, Dolce Gusto капсулите ви предлагат различно разнообразие. Например можете да си закупите Dolce Gusto капсули Cold Brew, с които лесно да си направите студено кафе. А за летните дни, както вече споменахме по-горе, за вас има и Dolce Gusto капсули със студен чай!

Dolce Gusto капсули 2 - романтика

Dolce Gusto капсули 2 – внесете романтика

Dolce Gusto капсули – система, използвана от все повече марки

Предполагаме ви е направило впечатление, че Dolce Gusto капсулите са едни от най-популярните системи за правене на кафе от този тип. Макар и да има и други, като Nespresso или Lavazza, Dolce Gusto капсулите са все още най-разпространените поради много причини. Най-важната от тях е, че машините, които работят с Dolce Gusto капсули са изключително достъпни като инвестиция. Вариращи от цени около 100 лева за най-евтините модели, всеки може да си позволи машина за Dolce Gusto капсули. Все повече домакинства и офиси се доверяват на Dolce Gusto капсулите за тяхното сутрешно кафе. Друга причина, поради която хората предпочитат толкова много Dolce Gusto капсулите е предвидимостта. Когато посегнем към кутията с Dolce Gusto капсули и изберем вида на напитката, ние вече знаем какво ще получим като краен резултат. Качеството на кафето и всички други напитки, предлагани под формата на Dolce Gusto капсули, е винаги отлично и гарантирано. И не на последно място – Dolce Gusto капсулите са санитарни! Опаковани индивидуално в предпазна среда, вие можете да сте спокойни, че вашите напитки не са влизали в контакт с никакви външни фактори и микроорганизми. Макар и горещата вода да убива всичко, което може да се съдържа в мляното кафе, Dolce Gusto капсулите са значително по-сигурни за употреба.

Именно заради голямата популярност на Dolce Gusto капсулите, все повече марки решават да не се опитват да разработят собствена кафе система, а предпочитат да интегрират своите вкусове в познатите ни като дизайн и опаковки капсули. Портфолиото от вкусове и брандове на Dolce Gusto капсулите не спира да расте! Към момента клиентите могат да избират между няколко основни производителя, използващи Dolce Gusto капсулите:

 • Dolce Gusto капсули от Caffitaly – качествено италианско кафе във вашата кухня!
 • Dolce Gusto капсули от Costa Café – наложените ограничения в работата на заведенията накараха марките да изберат други методи за достигане до клиентите си. Така днес можете да се насладите на класическото кафе, точно както си го купувахте от вашето любимо заведение Costa Café, без да ви се налага да излизате от вкъщи.
 • Dolce Gusto капсулите на Starbucks – изключително популярен и обичан бранд в България, Европа и по целият свят, Starbucks разработи своите собствени Dolce Gusto капсули за едно невероятно кафе преживяване. Няма как да не го опитате и да не се убедите, че качеството е точно това, с което сте свикнали!
 • Dolce Gusto капсули от Lavazza – преди да решат да разработят своя собствена система кафемашини и капсули, Lavazza предпочетоха да предложат на клиентите си своето кафе в Dolce Gusto капсули. И до днес можете да намерите и двете предложения на пазара – капсулите на Lavazza и Dolce Gusto капсулите с кафе от бранда.
 • Dolce Gusto капсули от Covim, Kimbo, O’ccaffe, Pera, Ristora и много други! Разнообразието е огромно и със сигурност ще успеете лесно да откриете любимото си кафе. Просто трябва да опитате няколко различни вида Dolce Gusto капсули и да се спрете на любимата ви. А защо не да не си купите и всички!

Разгледайте нашето разнообразие от Dolce Gusto капсули и изберете още днес вашата любима чаша кафе или експериментирайте с нов и различен вкус. С Dolce Gusto капсулите кафе изживяването е по-различно от преди, но е винаги гарантирано добро!

Dolce Gusto капсули с кафе
Dolce Gusto капсули с други напитки
Dolce Gusto капсули – топли и студени напитки!
Dolce Gusto капсули – система, използвана от все повече марки

Заглавие

Go to Top