За Dolce Gusto

В категория За Dolce Gusto ще намерите напълно съвместими капсули със системата Dolce Gusto. Подбрали сме за Вас капсули на известни италиански производители. Ще задоволим и най-изтънчения вкус.
NESCAFE® Dolce Gusto®
(Нескафе Долче Густо) се появява като кафе система на компанията Нескафе през 2006 година. Кафе машината се отличава от всички останали с иновативния си дизайн и с технологията за приготвяне . Това е единствената single-cup кафе машина, с която приготвянето на перфектно кафе е изключително лесно и бързо.  Използват се капсули, съвместими със системата Нескафе Долче Густо . Любопитното при тях е, че не съдържат разтворимо кафе, а печени и смляни кафе зърна от най-добрата Арабика. Уникалността на кафе машината Нескафе Долче Густо е постигната благодарение на отличното съчетание на дългогодишния опит и уменията на специалистите на марката Нескафе в производството на кафе и иновативността и ноу-хау на KRUPS®.

Капсулите за Нескафе Долче Густо се различават от останалите по своята форма, технологията за херметизиране на кафето, и 15-те бара налягане, които преминават през всяка капсула.

След години на интензивни проучвания и развитие, през 2007 година Нескафе Долче Густо навлиза на пазара в Европа. Машините Нескафе Долче Густо добиват все по-голяма популярност и днес вече се предлагат в над 15 страни в целия свят, сред които и България.

От Нестле са убедени, че кафе системата Нескафе Долче Густо е уникална по своята същност, защото с нея може да се приготви най-висококачествено кафе, по-добро от всички други, предлагани на пазара, както и от това, приготвено от всяка друга домашна машина. И обещават истинска наслада, независимо от вашия избор и предпочитания за вида кафе, което искате да си приготвите.

Go to Top