ЗА ЕСПРЕСО ПОЙНТ

Начало/Кафе/КАФЕ НА КАПСУЛИ/ЗА ЕСПРЕСО ПОЙНТ

За Espresso point
В категория За Espresso point ще намерите съвместими със системата капсули, произведени от водещи италиански компании.

Компанията Lavazza залага на постоянната си грижа за развитието на кафеената култура навсякъде по света и на околната среда като цяло. Това намира израз в проекта на Lavazza – Tierra за устойчиво развитие на места като Хондурас, Перу и Колумбия: развитие на земеделието, подобряването на кафе културата и на условията на труд.

Специалистите, работещи за марката Lavazza, се отличават с изключителната си находчивост и постоянното налагане на иновации в кафе културата още от времето на своето създаване. Именно на неспирния ентусиазъм на компанията се дължи бързото достигане на изключително голямата популярност на марката.

И така – историята накратко: Веднага след Втората световна война Lavazza създава нови заводи; през 60-те години представя за първи път на пазара кафе във вакуумна опаковка, тогава стартира и маркетинговите си дейности. През 80-те години Lavazza дефилира на европейските пазари и се настанява трайно със свои представителства в Германия, Великобритания, Австрия и Франция. Не след дълго се налага и в САЩ. През 90-те години Lavazza става известна в Испания, а през 2001 година и в Португалия. Завладяването на любителите на кафето продължава: през 2005 година Lavazza вече е представена в Бразилия, а през 2007 година – и в Индия. И така до днес: Lavazza не спира да очарова и завладява все повече хора и да ги превръща в свои неотлъчни последователи.

Заглавие

Go to Top