За Lavazza BLUE
В категория За Lavazza BLUE ще откриете капсули на качествени италиански производители. Те са изцяло съвместими със системата Lavazza Blue. Ако търсите качествено, италианско кафе за вашата Lavazza Blue кафе машина- сте попаднали на правилното място.

Марката Лаваца е създадена през 1895 година от находчивия италианец Luigi Lavazza – човекът-експериментатор. Той решава да предложи на клиентите в магазинчето си за кафе нещо различно: специална смес от различни сортове кафе. Решението му бързо станало реалност. Съвсем скоро неговото кафеено „изобретение“ завладяло тогавашните ценители на ароматната напитка с неповторимите си вкус, аромат и въздействие. Одобрението на кафе потребителите започнало да нараства с все по-голяма сила и марката Лаваца бързо се превърнала в царицата на кафетата.

Днес Лаваца е пазарен лидер в Италия. Близо половината от предлаганото там кафе е именно от марката Лаваца: с неустоим аромат и изискано подчертан вкус. Компанията внася кафе от най-различни точки на света: Индонезия, Виетнам, Съединените щати, Мексико, Колумбия, Бразилия, Гватемала, Коста Рика, Хондурас, Уганда. Всяко от тези кафеени растения привнася част от характера на района, в който е растяло, в неповторимата смес на кафе Лаваца.

Заглавие

Go to Top