ЗА ЛАВАЦА БЛУ

За Lavazza BLUE
В категория За Lavazza BLUE ще откриете капсули на качествени италиански производители. Те са изцяло съвместими със системата Lavazza Blue. Ако търсите качествено, италианско кафе за вашата Lavazza Blue кафе машина- сте попаднали на правилното място.

Марката Лаваца е създадена през 1895 година от находчивия италианец Luigi Lavazza – човекът-експериментатор. Той решава да предложи на клиентите в магазинчето си за кафе нещо различно: специална смес от различни сортове кафе. Решението му бързо станало реалност. Съвсем скоро неговото кафеено „изобретение“ завладяло тогавашните ценители на ароматната напитка с неповторимите си вкус, аромат и въздействие. Одобрението на кафе потребителите започнало да нараства с все по-голяма сила и марката Лаваца бързо се превърнала в царицата на кафетата.

Днес Лаваца е пазарен лидер в Италия. Близо половината от предлаганото там кафе е именно от марката Лаваца: с неустоим аромат и изискано подчертан вкус. Компанията внася кафе от най-различни точки на света: Индонезия, Виетнам, Съединените щати, Мексико, Колумбия, Бразилия, Гватемала, Коста Рика, Хондурас, Уганда. Всяко от тези кафеени растения привнася част от характера на района, в който е растяло, в неповторимата смес на кафе Лаваца.

Коя е първата марка, която изниква в ума ви, щом ви се допие кафе? Със сигурност веднага се досещате за капсули Лаваца. Капсули Лаваца са сред водещите доставчици на кафе в световен план. Те са едни от най-разпознаваемите на пазара. И има защо! Милиони почитатели се радват на чашата си кафе в над 90 страни. Благодарение на невероятните си вкусове и аромати, капсули Лаваца са предпочитани пред много други видове кафе. Независимо колко претенциозни са вкусовите ви рецептори, капсули Лаваца ще успеят да се справят и да не ви разочароват. Дори най-претенциозните любители на кафе се спират на капсули Лаваца. Те безспорно са доказано добри, начинът, по който се произвеждат и пакетират суъмява да запази най-доброто от кафето. Заради удобната си опаковка и начин на приготвяне вече не е нужно да се тревожите, че ще разсипете кафе навсякъде. Капсули Лаваца са пакетирани така, че да запазите чистотата на дома и офиса, както и да доставят удоволствие на момента на вскеи, който ги е опитал. Любими на милиони хора по света, те отстояват мястото си с гарантирано качество. Затова в CAFETERIA сме горди да ви запознаем малко повече с осмото чудо на света – капсули Лаваца. Пиенето на кафе не е каквото беше! Всяка глътка ще ви отведе до невероятната сила на доброто кафе.

Виж повече

КАПСУЛИ ЛАВАЦА – ТРАДИЦИЯТА НА КАФЕТО

Капсули Лаваца 1

Кафе капсули Лаваца

Тази марка е създадена още през 1895 година от италианец на име Луиджи Лаваца. Един ден той решава да предложи на своите клиенти в магазина му за кафе нещо различно от това, с което са свикнали. Той им предлага специална смес от различни сортове кафе, като съвсем скоро неговото открите станало любимо на много хора. Днес капусли Лаваца са лидер на пазара в Италия, почти половината предлагано кафе там е именно такова. Кафето в капсули Лаваца се внася от най-различни точки на света: Индонезия, Колумбия, Мексико, Виетнам, Бразилия, Коста Рика, Уганда и други. Продуктите се смесват, като запазват характерните вкусове на районите, от които пристигат и така успяваме да се насладим на един букет от световно потекло. Компанията, която произвежда капсули Лаваца непрестанно се грижи за развитието на културата на кафето навсякъде по света, а също и на околната среда. Точно така! Капсули Лаваца са екосъобразни, вие помагате на природата, докато се наслаждавате на чашата си кафе. Освен това, компанията се грижи за условията на труд и развитието на места като Перу и Колумбия. Така капсули Лаваца помагат за развитието на земеделието, подобряването на културата на кафето изобщо и по-добрия начин на живот за местните. Хората, които работят за производството на капсули Лаваца са иновативни и находчиви. Непрестанно се налагат нови и нови иновации в кафето, от самото му създаване. Капсули Лаваца дължат успеха и популярността си именно на този ентусиазъм да се създават нови видове кафе. В такъв свят, където всичко се изменя бързо и непредвидено, капсули Лаваца следват тенденциите, като успяват все пак да задържат нивото си на пазара. Никой никога не е сбъркал, когато е опитал капсули Лаваца. Капсули Лаваца са най-доброто, което можете да си подарите. Направете го!

Капсули Лаваца 2

Капсули Лаваца за вкусно и ароматно кафе

КАПСУЛИ ЛАВАЦА В БЪЛГАРИЯ

И все пак, кога капсули Лаваца успяват да стъпят на българска земя? Историята на тази марка разказва, че това се случва през 1995 година или иначе казано – сто години след създаването ѝ. Много бързо българите също се влюбват в капсули Лаваца и днес те са сред най-консумираната напитка у нас. Попитайте някого кое е любимото му кафе. Несъмнено отговрът ще е еднозначен – капсули Лаваца. Компанията продава над 800 тона годишно, и понеже в CAFETERIA знаем, че капсули Лаваца са любими на всички, се стараем да ви предлагаме най-доброто. Винаги! България заема гордо второ място в класацията за консумиране на капсули Лаваца. Капсули Лаваца са основни напитки в много заведения и хотели, защо сега да не бъдат и във вашия дом? Добре знаем, че кафето не служи само за разбуждане и ободряване, но също и е повод за среща с приятели, близки и любими хора. Какво по-добро алиби да срещнеш любим човек от чаша кафе? Капсули Лаваца безспорно са изкушението на съвременния човек, затова ние се стараем да достигнат до вас лесно, удобно и безпрепятствено. Традицията може да бъде по-вкусна с правилното кафе. Капсули Лаваца са водещи в България. Насладете им се! Те не само са вкусни и приятни, но и са подходящи за всекиго, без значение какъв вкус търсите. Кафето вече е възможно приключение. Ние в CAFETERIA вярваме, че тази напитка ще остане най-добрата сред най-добрите. Превъзходна.

Капсули Лаваца 3

Капсули Лаваца от Cafeteria

КАПСУЛИ ЛАВАЦА OT CAFETERIA

При нас може да откриете най-различни видове капсули Лаваца. За Dolce Gusto, Lavazza Blue, Lavazza Espresso Point, A Modo Mio или Моно дози – каквото пожелаете. В CAFETERIA сме се погрижили да намерите, каквото търсите. На достъпна цена и най-високо качество на пазара. Капсули Лаваца превъзхождат разтворимите предложения по куп причини. Опаковката на капсули Лаваца е създадена така, че да запази аромата и свежестта на кафето възможно най-дълго. Често хората смятат, че капсули Лаваца не съдържат в себе си мляно кафе, но напротив – разликата е, че в капсули Лаваца кафето е разделено на дози, така получавате точно толкова кофеин, колкото ви е нужно без да вредите на тялото си. За разлика от насипното кафе, капсули Лаваца запазват аромата си много дълго и не е нужно да бързате, за да му се насладите изцяло. Капсули Лаваца са удоволствие за всеки ден. В CAFETERIA се считаме отговорни да доставим на вас и тялото ви неустоими напитки, с дълготраен и запомнящ се аромат. Нашите клиенти са изключително доволни от капсули Лаваца и не е случайно. Капсули Лаваца са синоним на класа, изтънченост и стил. В тях се усеща запечатан моментът на съвършенство и вие също може да му се насладите. Капсули Лаваца са повод за всеки ден. Друго нещо, на което CAFETERIA държи е близостта между хората. Разговорите с приятели никога не са били по-сладки, отколкото когато са споделени с чаша ароматно кафе от капсули Лаваца. Всички знаем, че ежедневието ни поглъща и не ни остава много време за любимите хора. Вече може да си измислите повод да се срещнете – капсули Лаваца. За всеки ден!

КАПСУЛИ ЛАВАЦА – ТРАДИЦИЯТА НА КАФЕТО

КАПСУЛИ ЛАВАЦА В БЪЛГАРИЯ

КАПСУЛИ ЛАВАЦА OT CAFETERIA

Заглавие

Go to Top