ЗА НЕСПРЕСО

 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View

За Nespresso

В категория за Nespresso ще откриете изцяло съвместими кафе капсули на известни италиански производители. Насладете се на истински италиански вкус.

В началото системата няма особен успех. В края на 80-те години с нейния маркетинг не се заема Жан Пол Гаярд. Така в началото на 90-те години машините Nespresso започват да се произвеждат и разпространяват в Швейцария и Италия, а в последствие и по целия свят. През 1996г. Nestle за първи път патентоват своята авангардна система. Дълги години Nestle държат всички патенти, свързани със системата им, но през 2012 г. те започват да изтичат.

По ирония на съдбата, една от фирмите конкуренти на Nestle е ECC (Ethical Coffee Company), основана от бившият СЕО на Nespresso Жан Пол Гаярд. През 2015 г. именно Гаярд внася оплакване в съда в Париж срещу Nestle за нарушаване на патент. Според фирмата на Гаярд, Nestle действат директно срещу конкуренцията с една от машините си. Те инсталират устройство, смачкващо всички капсули, които не са произведени от Nespresso. Според Гаярд това е довело до загубата на 150 милиона евро за неговата фирма от 2010 насам.

След изтичането на патента на пазара започват да се появяват и други, по-достъпни марки капсули с кафе, съвместими със системата. В България могат да се намерят няколко различни марки. От вносителя  споделят, че капсулите се приемат много добре от потребителя, заради разнообразието от вкусове в различни блендове и едносортови кафета. Капсулите са със съдържание в рамките на 5.0-5.5 гр. мляно кафе, поради което се препоръчва кафето да се приготвя късо. Разберете повече за различните видове капсули и кафемашини съвместими с Nespresso.

Nespresso капсули – 5 причини потвърждаващи, че това е най-лесният начин да пиете чаша хубаво кафе всяка сутрин

Любителите на Nespresso капсули сме сигурни, че ще се съгласят с нас и твърдението, че веднъж като опиташ Nespresso капсули едва ли ще се върнеш към някой друг метод на приготвяне на кафе. Популярни в много домове и офиси Nespresso капсулите са се превърнали в любим начин да се наслаждават на своите кафе напитки през целия ден. Ако сте решили, че е време да си изберете нова кафе машина, търсите нещо удобно за офиса и за колегите или просто искате да зарадвате някой с приятен подарък, то ние ще ви разкажем защо имате нужда от машина, която работи с Nespresso капсули! С нея бързо и лесно ще повишите качеството на вашето кафе – от инстантно чисто кафе до гурме преживяване от висок клас. Ще обърнем внимание на нещо, което не е толкова ново вече на пазара, но все още може да бъде иновация за много хора. Стига сме увъртали и нека говорим за Nespresso капсулите по същество!

Nespresso капсули 1 - предложение

Nespresso капсули – неустоимо предложение!

Nespresso капсулите правят любимото ви кафе за секунди

Сутрин рано, когато се събудим, голяма част от нас имат нужда от кафе. Веднага. За бърз и ефективен старт на деня се нуждаете именно от Nespresso капсули. Те са един от най-бързите начини да си направите чаша страхотно кафе преди да тръгнете за работа или докато четете сутрешния вестник. Всъщност, използването на Nespresso капсули е по-бързо и от правенето на разтворимо кафе! В момента, в който натиснете бутона за включване, машината се загрява за секунди до работна температура. Поставяйки Nespresso капсулите в машината вие вече сте готови да направите вашето кафе. Така в рамките на по-малко от 1 минута с Nespresso капсулите имате в ръката си горещо еспресо. Точно както го обичате!

Nespresso капсулите са разнообразни

Nespresso капсулите се предлагат в голямо разнообразие от различни вкусове, блендове и степен на изпичане на кафето. Ако трябва да сме по-конкретни, на пазара се предлагат общо 23 вида Nespresso капсули и сме сигурни, че ще се влюбите в повече от 1 вид! Покупката на машина, която работи с Nespresso капсули често идва и с пакет подарък, така че ще можете да опитате поне един от вкусовете на бранда. Единственото, което трябва да направите е да включите вашата кафе машина в контакта, да напълните контейнера с вода, да заредите вашите Nespresso капсули и да си направите чаша вкусно кафе! А за любителите на бариста напитките, които изискват малко повече време и търпение, можете да изберете допълнителния контейнер за мляко, който работи с вашата машина. Така в комбинация с вашите Nespresso капсули можете да си направите вкусно капучино или просто кафе с мляко без да ви се налага да полагате допълнителни усилия! С разнообразието на Nespresso капсулите можете всеки ден да се наслаждавате на ново и различно кафе.

Nespresso капсулите са компактни за съхранение

Това важи и за машините и за Nespresso капсулите! Машините, които са създадени специално за да работят с Nespresso капсулите, са основателно изработени да са компактни. Идеята на кафе машината е да заема възможно най-малко пространство в кухнята, а да прави същото кафе като професионалните такива. Много кафе машини заемат огромни пространства от кухненския плот и за малките жилища това е повече от непрактично. Знаете ли, че в зависимост от размерите си, вашата кафе машина, която работи с Nespresso капсули ще е с пропорциите на голям тостер? Това е място, което всеки дом може да намери!

А самите Nespresso капсули са значително по-компактни от конкурентите си на пазара. Това по никакъв начин не компрометира качеството на кафето, което получавате! Опаковката на Nespresso капсулите е направена точно толкова голяма, колкото трябва да бъде – без допълнителна пластмаса и обем. Така можете да съберете любимите си Nespresso капсули в панер, малка кутия от бисквити или бонбони или да си инсталирате удобна система за съхранение с помощта на релси. Не само машината, но и Nespresso капсулите ви спестяват ценно място в кухнята!

Nespresso капсули 2 - усмивка

Nespresso капсули – повод за усмивка

Nespresso капсулите са лесни за използване

Дори дете може да се справи с работата с Nespresso капсули. Просто извадете Nespresso капсулите от кутията с вкуса, който сте избрали (а ако са смесени, ще ги разпознаете по различните цветове фолио в горната си част), отворете машината и сложете Nespresso капсулите на отреденото място. Затворете, натиснете бутона и сте готови! Машините, които работят с Nespresso капсули ви позволяват сами да определяте дължината на кафето си. Въпреки това препоръчваме още преди да пристъпите към приготвяне да изберете Nespresso капсулите, които са подходящи за дължината, която търсите. Ако предпочитате дълго кафе и изберете Nespresso капсули с еспресо, то може да не ви хареса съвсем крайния вкус, какъвто очаквате от капсули за по-дълго кафе. Ако искате лесен, удобен и бърз начин да се наслаждавате на сутрешното си кафе, то машините и Nespresso капсулите са доста добро решение за вас!

Nespresso капсулите запазват свежестта си с месеци

Независимо колко добре е опаковано и съхранявано едно кафе на зърна или мляно, ако не се консумира в рамките на до 2 седмици, то започва да губи вкуса и аромата си и вече не е толкова наситено, както в началото. Мляното кафе, което се използва в Nespresso капсулите, от друга страна, може да запази свежестта си с месеци, тъй като е херметически затворено в алуминиевата капсула. Това осигурява до 100% защита от влиянието на въздуха, който стартира процеса на окисляване на кафето, както и от слънчевата светлина. С Nespresso капсулите можете да пиете кафето с точно това темпо, което искате. С него няма да ви се налага да се насилвате да приключите пакета, само защото не искате да го изхвърлите. Дълготрайната свежест на Nespresso капсулите ви позволява и да държите в дома си по-голямо разнообразие от видове и вкусове. Можете да си купите всички кутии с Nespresso капсули, които решите, и дори да пиете по една капсула на седмица, те ще си запазят вкуса до последната чаша кафе. Нещо, което няма как да получите с мляно или кафе на зърна!

Не мислим, че има нужда да ви убеждаваме повече! Просто опитайте Nespresso капсули и ще се убедите, че това е най-лесният и удобен начин да се наслаждавате всяка сутрин на свежо и ароматно кафе!

Nespresso капсулите правят любимото ви кафе за секунди
Nespresso капсулите са разнообразни
Nespresso капсулите са компактни за съхранение
Nespresso капсулите са лесни за използване
Nespresso капсулите запазват свежестта си с месеци

Заглавие

Go to Top