Ecaffe Кафе на зърна

Начало/Кафе/КАФЕ НА ЗЪРНА/Ecaffe Кафе на зърна
  • Купи Детайли Quick View
  • Купи Детайли Quick View
  • Купи Детайли Quick View

Ecaffe кафе на зърна
Ecaffe кафе на зърна е на италианския бранд Caffitaly, основан през 2004 г. от група предприемачи, обединени от страстта си към кафе напитките. Благодарение на бързия си растеж в производството и търговията с кафе на капсули, Ecaffe се разраства бързо. Само за 5 години отваря и втори производствен завод в Rozzano, в сърцето на промишлената зона на Милано. Днес, младата компания радва своите потребители с обширна гама кафе продукти и аксесоари.

Caffitaly е компания посветила многобройни изследвания в сектора на кафето. Извлича най-добрите технологии, за производство на първокласното кафе. Благодарение на неподправения нюх и усърден труд на Caffitaly, се ражда Ecaffeсистема за кафе. С Нея можете да се насладите на кафе с перфектно качество във всеки един момент.

За всички Вас, за които приготвянето и консумирането на кафе не е просто ежедневие, а тайнство. Cafeteria.bg предлага голямо разнообразие от изключително, висококачествено, италианско кафе на зърна. Само този, който е усетил удоволствието от това сам да смели и приготви любимата си кофеинова напитка, може да каже, че знае какво е истинското удоволствие от пиенето на кафе.

Заглавие

Go to Top