Pellini Кафе на зърна

Начало/Кафе/КАФЕ НА ЗЪРНА/Pellini Кафе на зърна
  • Купи Детайли Quick View
  • Купи Детайли Quick View
  • Купи Детайли Quick View
  • Купи Детайли Quick View
  • Купи Детайли Quick View

Pellini кафе на зърна
Pellini кафе на зърна – Нашата мисия е да се отдадем с любов и страст на нашата работа. С цел да задоволим изискванията на нашите потребители. Да им помогнем да направят всяка кафе пауза едно специално и уникално изживяване. От началото на създаването на нашата компания през 1922г. Нашият фокус върху крайния потребител и качеството на кафето, ни е позволил да създадем една истинска кафе култура.
Високо персонализираният ни производствен процес се извършва изцяло в Италия. В нашето модерно предприятие във Верона. Многобройните международни сертификати, които са издадени на компанията през годините са доказателство за качеството и безопасността на всички продукти на Пелини.

За всички Вас, за които приготвянето и консумирането на кафе не е просто ежедневие, а тайнство. Cafeteria.bg предлага голямо разнообразие от изключително, висококачествено, италианско кафе на зърна. Само този, който е усетил удоволствието от това сам да смели и приготви любимата си кофеинова напитка, може да каже, че знае какво е истинското удоволствие от пиенето на кафе.

Заглавие

Go to Top