Puro Fairtrade Coffee Кафе на зърна

Начало/Кафе/КАФЕ НА ЗЪРНА/Puro Fairtrade Coffee Кафе на зърна
  • Купи Детайли Quick View

Puro Fairtrade Coffee
Puro Fairtrade Coffee – Минаха повече от двеста години, откакто Лъв Михилсен отвори своя магазин за хранителни стоки в Белгия. Където той е продавал екзотични подправки, чай, черен пипер, и … кафе.

Fair Trade организациите по света създават партньорства, които се основават на диалог, прозрачност и уважение. Тяхната е цел е постигане на по-голяма справедливост в международната търговия. Такива прантьорства помагат за устойчивото развитие и добри условия за търговия за фермерите на кафе. Fair Trade организациите са ангажирани активно в поддържане на производителите, като например те да имат устойчиви земеделски практики върху околната среда.

За всички Вас, за които приготвянето и консумирането на кафе не е просто ежедневие, а тайнство. Cafeteria.bg предлага голямо разнообразие от изключително, висококачествено, италианско кафе на зърна. Само този, който е усетил удоволствието от това сам да смели и приготви любимата си кофеинова напитка, може да каже, че знае какво е истинското удоволствие от пиенето на кафе.

Cafeteria.bg Ви очаква!

Заглавие

Go to Top