МЛЯНО КАФЕ

Начало/Кафе/МЛЯНО КАФЕ
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • - 25%
  Купи Детайли Quick View
 • Без наличност
  Детайли Quick View
 • - 25%
  Купи Детайли Quick View
 • - 30%
  Купи Детайли Quick View
 • - 25%
  Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View
 • Купи Детайли Quick View

Мляно кафе от Италия.

За едно добро еспресо е необходимо добро мляно кафе. Степента на мелене зависи от методите и времето на приготвяне на кафето. За приготвянето на еспресо се препоръчва ситно смляно кафе, тъй като цикълът на приготвяне е от 18 до  23 секунди. Колкото е по-малък размерът на кафените прашинки, толкова е по-високо качеството на полученото от тях еспресо. За приготвянето на чаша ароматно еспресо се използват около 10 г. смляно кафе.

Еспресото е вид кафе напитка, която има плътна консистенция, гъста пяна и наситен вкус и аромат. За приготвянето на истинско  еспресо е необходимо да се спазват определени правила, дори ако то се приготвя от кафе машина или кафеварка.

В онлайн магазин за кафе Cafeteria.bg ще намерите над 20 вида мляно, превъзходно италианско кафе. Поръчайте с доставка до всеки дом или офис със стандартна кафе машина за еспресо на недостижимо ниски цени.

Изберете Вашия любим вкус, само при нас. Заповядайте в cafeteria.bg!

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ВАШЕТО МЛЯНО КАФЕ

Ако искате истинско изживяване с неустоим аромат, значи със сигурност имате нужда от мляно кафе. Пиенето на мляно кафе е основна част от сутрешната рутина за много хора от цял ​​свят. Свежа чаша от специалната напитка е в състояние да ни даде енергията и увереността, от която се нуждаем, за да започнем деня си подобаващо. Много хора се наслаждават на автомата и качествата на кафето всеки ден, а истинските ценители знаят защо то им е така наобходимо, за да се чувстват комфортно, свежи и изпълнени с енергия и емоции. Да, истинските ценители предпочитат да изберат мляно кафе, защото правят своя обоснован и информиран избор. Ние от Cafeteria предлагаме на своите клиенти разнообразие от видове и вкусове и вие можете да намерите вашето мляно кафе при нас. Ние сме се постарали да изградим асортименти от мляно кафе, сред които да можете да изберете качествено и да останете доволни от своя избор. А тъй като знаем, че независимо дали предпочитате мляно кафе или такова на зърна, вие трябва да знаете какво избирате, то сме се постарали да ви запознаем в детайли. Продължавайте да четете!

Виж повече

ВИДОВЕ КАФЕ. МЛЯНО КАФЕ

Мляно кафе 1

Мляно кафе – специален вкус и аромат

Кафето се предлага в голямо разнообразие от видове, като всеки от тях предлага уникален вкус и аромат. Независимо дали сте огромен почитател на кафето или просто човек, който обича да пие кофеиновата напитка понякога, знайте, че изборът на типа кафе, който купувате, влияе върху цялостното ви изживяване. Един от изборите, който можете да направите, е да заложите на мляно кафе. То се различава доста от останалите видове и ние искаме да ви запознаем с какво вашето мляно кафе е по-добро, какви са предимствата на предлаганото от нас мляно кафе и с това да ви помогнем да избирате целенасочено и продуктивно. Ако се интересувате да научите повече за предпочитаното от вас мляно кафе, тогава това ръководство е за вас. Като реномиран доставчик на специално майсторски печено кафе, ние сме отговорни да ви помогнем да направите вашето пиене на мляно кафе още по-приятно. А ето какво трябва да знаете за вашата магическа напитка.

КАКВО ПРАВИ ВАШЕТО МЛЯНО КАФЕ СПЕЦИАЛНО?

Сигурно сте си задавали въпроса защо предлаганото мляно кафе на пазара да е по-специално от това на зърна? Ние сме тук да ви дадем отговора. Всъщност предпочитаното от вас мляно кафе се произвежда от цели кафени зърна, които се смилат, опаковат и продават в търговската мрежа. Можете да намерите мляно кафе онлайн, на пазара и дори в местния магазин на ъгъла. Най-хубавото при него е, че е по-достъпно и достъпно в сравнение с други видове кафе, което прави всяко мляно кафе по-добрият избор, ако вашият приоритет са удобството и достъпността. Но онова, което истински прави вашето мляно кафе специално е начинът на смилане. Имайте предвид, че фиността на смилане влияе върху вкуса на вашето мляно кафе. А това също се отразява на начина, по който трябва да приготвяте кафето си.

Мляно кафе 2

Мляно кафе – приготвяне

КАК ДА ПРИГОТВИТЕ МЛЯНО КАФЕ?

За да приготвите вашето мляно кафе, трябва да знаете какъв тип смилане сте избрали и в зависимост от това каква техника следва да използвате за приготвянето му. В зависимост от това дали вашето мляно кафе е по-едро или по-дребно можете да намерите идеалният начин за неговото приготвяне. Машини за кафе се се предлагат в голямо разнообразие от типове. Най-общо казано, можете да използвате френска преса за едро мляно кафе, автоматични кафемашини за средно едро мляно кафе или филтър конус при средно смилане. Най-финото мляно кафе се приготвя отлично в машини, били те ръчни или автоматични, за приготвяне на еспресо. Какъвто и начин за приготвяне на вашето кафе да сте избрали, с каквито и кафемашини или кафеварки да разполагате, ние от Cafeteria сме насреща да ви предложим разнообразие от мляно кафе, което да направи деня ви уникален и незабравим.

Мляно кафе 3

Мляно кафе с най-добър вкус

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕМ НАЙ-ДОБРИЯ ВКУС ОТ НАШЕТО МЛЯНО КАФЕ?

Тайната на чашата мляно кафе с най-страхотния вкус и аромат е да вземете всичко от зърната, които използвате, съобразявайки температура, обем на водата до времето за извличане, обем на кафето. Можете да се възползвате от следните съвети, когато приготвяте мляно кафе:

 • Помислете за съотношението на вашето мляно кафе към вода. 1:12 е общоприето като отлично съотношение.
 • Фиността на смилане играе основна роля за вкуса на вашето мляно кафе. Колкото по-фино е смилането, толкова по-силен е вкусът.
 • Използвайте изворна или филтрирана вода, за да сте сигурни, че водата ви няма свой вкус, който може да повлияе на вкуса на вашето мляно кафе.
 • Температурата на водата също може да определи вкуса на вашето мляно кафе. Колкото по-висока е температурата, толкова по-бързо се извличат маслата от кафето и толкова по-добър е вкусът. С твърде гореща вода обаче и рискувате да изгорите вашето мляно кафе и то да загорчи. Поддържайте температурата на приготвяне на мляно кафе под 90 градуса.

  Мляно кафе 4

  Мляно кафе от Cafeteria

CAFETERIA И ВАШЕТО МЛЯНО КАФЕ

Лесно е да се влюбиш в хубавото кафе. Със своя привлекателен аромат, разнообразни и богати аромати и вкусови тонове, както и топлината и енергията, които носи, прясно приготвеното кафе със сигурност ще освежи деня ви. Когато купувате своята кофеинова напитка, не забравяйте да изберете типа, който напълно отговаря на вашите предпочитания. Например, ако искате вид, който е лесен за приготвяне и е достъпен, тогава е най-добре да заложите на мляно кафе. Ние от Cafeteria сме насреща, за да се превърнем във ваш ценен партньор и съюзник при избора на отлично кафе според вашите вкусове и предпочитания. Ние предлагаме на своите клиенти висококачествено мляно кафе на отлични цени. Разнообразие от вкусове и разновидности, отлично отношение и внимание към всеки детайл ви очакват в Cafeteria. Нашите доволни клиенти са гарант за качеството на предлаганите от нас продукти. Ние се стремим към непрекъснато усъвършенстване и надграждане на асортимента. В нашия сайт лесно ще намерите точно онова кафе, което търсите и от което имате нужда. Ние сме насреща да ви посъветваме, да ви информираме и да ви предложим най-доброто на пазара. За нас е удоволствие да бъдем на ваша страна при избора на мляно кафе. Не се колебайте, а заложете на Cafeteria още сега! Очакваме ви!

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ВАШЕТО МЛЯНО КАФЕ

ВИДОВЕ КАФЕ. МЛЯНО КАФЕ

КАКВО ПРАВИ ВАШЕТО МЛЯНО КАФЕ СПЕЦИАЛНО?

КАК ДА ПРИГОТВИТЕ МЛЯНО КАФЕ?

КАК ДА ИЗВЛЕЧЕМ НАЙ-ДОБРИЯ ВКУС ОТ НАШЕТО МЛЯНО КАФЕ?

CAFETERIA И ВАШЕТО МЛЯНО КАФЕ

Заглавие

Go to Top