Caffe Pera

Caffe Pera промотира автентичния аромат и култура на италианското кафе, с дистрибуция в много страни по света. Във фабриката се проектират и произвеждат смеси за всички сектори – от кафе на зърна и капсули до традиционни смляни блендове. Много неща са се променили в технологично отношение през всичките повече от 60 години, но душата на компанията не се е преместила дори и милиметър. Тя все още е в изпичането.

КАФЕ КАПСУЛИ

Изберете кафе капсули PERA за Nespresso, Lavazza Blue, Lavazza Espresso Point, A Modo Mio и Моно дози(e.s.e. pods).

 КАФЕ ЗЪРНА

PERA Office Line кафе на зърна е серия, предназначена за работното място, в офиса или по време на почивките. Където и да се намирате ще можете да презареждате с истинско италианско еспресо, винаги когато поискате. Висококачественият Ho.Re.Ca. Line – акроним на хотели, ресторанти и кетъринг – е специално предназначен за професионалисти. За всички, които желаят да сервират качествено еспресо.

Caffe PERA – Since 1953

КАФЕ ЗЪРНА

 МЛЯНО КАФЕ

Обхватът на смляното кафе PERA се основава на добре изтънченото изкуство на смесване и печене. Четирите специални вида смеси и специалното изпичане ще Ви позволяват да направите кремообразно и вкусно кафе у дома си точно, както бихте го пили в кафене.

Caffe PERA – Since 1953

МЛЯНО КАФЕ Pera

В настоящата секция от каталога на Cafeteria.bg може да разгледате лесно всички продукти на италианската марка Caffe PERA. Ако сте кафе любител с капсулна машина, изберете Вашата капсулна система с клик върху нейното лого. Сайтът ще Ви покаже наличните подходящи и съвместими кафе капсули за: NespressoLavazza Blue, Espresso Point, A Modo Mio и филтърни кафе дози, известни в Италия като чалди(cialde). За всяка капсулна система се произвеждат няколко вида кафе за всеки вкус. 100% Арабика, Арабика и Робуста балансиран бленд, преобладаващ Робуста бленд за плътен крема каймак и безкофеиново кафе в капсули. Изберете от блендове на зърна за Ho. Re. Ca. Line или Proffessional Line. За традиоционалистите, търсещи мляно кафе за приготвяне на джезве или кафеварка, има специална селекция мляни кафета на супер цена!

Caffe PERA произвежда своите блендове от повече от 60 години!

Официален сайт на бранда: Caffepera.it