КАКВО ПЕЧЕЛЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ЛУКСОЗНИ МАРКИ КАФЕ

Не е изненадващо, че производителите на луксозни марки кафе, които предлагат опции за търговия на едро и дребно, имат най-добри маржове на печалба, 11,92%.

ЦЕНИТЕ НА ЛУКСОЗНИ МАРКИ КАФЕ И ОТКЪДЕ ИДВА РАЗЛИКАТА В ТЯХ

Цени на луксозни марки кафе 1

По-високи ли са цените на луксозните марки кафе?

Цените на луксозни марки кафе варират значително по света, като цените са по-високи в региони като Европа и Северна Америка и по-ниски в региони като Африка и Южна Америка. Производството на луксозни марки кафе съвсем не е нишово и се разраства все повече и повече от 50-те години на миналия век, когато агресивните (в добрия смисъл) реклами на луксозни марки кафе превърнаха употребата на тези продукти в лайфстайл статус.

ЛУКСОЗНИ МАРКИ КАФЕ – ИЗГОДНИ ЛИ СА?

Ако имате правилната маркетингова стратегия и правилните луксозни марки кафе, продажбата на кафе може да бъде много печеливш бизнес.

Кафенетата имат високи печалби, защото продават луксозни марки кафе на достъпни цени. Кафенетата са популярни като свърталища и имат лоялна публика. Успешното кафене ще предлага избор от различни луксозни марки кафе на клиентите си, а от персонала ще наблюдават какви са вкусовете на посетителите, като съответно предлаганите луксозни марки кафе ще бъдат съобразени с тях.

Разгледайте предложенията ни за капсули лаваца.

КАКВО ПЕЧЕЛЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ЛУКСОЗНИ МАРКИ КАФЕ

ЦЕНИТЕ НА ЛУКСОЗНИ МАРКИ КАФЕ И ОТКЪДЕ ИДВА РАЗЛИКАТА В ТЯХ

ЛУКСОЗНИ МАРКИ КАФЕ – ИЗГОДНИ ЛИ СА?