Vending Coffee

КАФЕ ЗА ВЕНДИНГ 

ИЗБЕРИ

Instant Drinks

РАЗТВОРИМИ НАПИТКИ

ИЗБЕРИ

Consumables

ВЕНДИНГ КОНСУМАТИВИ

ИЗБЕРИ

 Вендинг продукти от Cafeteria.bg

Cafeteria.bg предлага напитки за кафе автомати, които се отличават с превъзходно качество и отличен вкус. Тук може да откриете всичко нужно за зареждане на Вашия автомат. В каталога на Cafeteria.bg има голямо разнообразие от кафе на зърна, разтворими продукти – мляко, чай, шоколад, капучино, захар, чаши за вендинг еднократна употреба  – пластмасови и картонени, бъркалки и други консумативи на най-добри цени.

Кафе на зърна

Изберете висококачествено кафе на зърна за Вашият вендинг автомат на марките: Covim, Pera, Garibaldi, Vandino, ICS, Pelican Rouge и Simat, които ще ви дадат възможност да се насладите на едно неустоимо кафе с прекрасен аромат, изискан вкус и силно тонизиращо действие.

FREE!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

за поръчка над 70,00 лв.

ПОВЕЧЕ

При нас ще намерите и аксесоари за вендинг машини: картонени чаши и пластмасови чаши, изработени от висококачествени материали,  бъркалки – различни големини. Предлаганите продукти са на водещи марки – лидери на световния пазар. Разполагаме с богат асортимент от кафе на зърна на различни марки, специално разработени кафета за употреба в кафе автомати. Работим с най-висококачествените продукти на водещи европейски марки, лидери на  пазара в България и Европа, предлагащи висок клас кафе на зърна. Те са предпочитан избор на вендинг операторите в цяла Европа, тъй като марките им са гаранция за кафе на зърна с изключително качество, вкус и на много добра цена.

Запишете се за специалните ни оферти

[contact-form-7 id=”16954″ title=”Subscribe”]