ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ ХУБАВО КАФЕ ЗА АВТОМАТ

Повечето напълно автоматични кафемашини ви позволяват да приготвите своето хубаво кафе за автомат с натискането на един бутон. Това важи както за чаша хубаво кафе за автомат, така и за, както се казва в Швейцария, Café Crème или Schümli; италианците го наричат Caffè Americano или Caffè Lungo. Разбира се, можете също да изберете предварително всички други програми за приготвяне на хубаво кафе за автомат или варене в напълно автоматична кафе машина като еспресо, капучино, кафе лате или лате макиато.

МЛЕЧНА ПЯНА В ХУБАВО КАФЕ ЗА АВТОМАТ

Видове хубаво кафе за автомат 1

Видове хубаво кафе за автомат и как да го разпознаем

Повечето напълно автоматични машини имат контейнер за мляко, който приготвя хубава пяна или просто горещо мляко за вашето хубаво кафе за автомат. Млякото се пълни в контейнер предварително или се изпомпва директно от кутията за мляко или Tetra-Pak чрез маркуч.

МОЖЕ ЛИ ХУБАВО КАФЕ ЗА АВТОМАТ ДА БЪДЕ ЗДРАВОСЛОВНО?

Оказва се, че хубаво кафе за автомат предлага повече ползи за здравето от типичното филтрирано кафе. Причината класическото хубаво кафе за автомат да бъде предпочитано се крие в разтварянето на инстантното кафе, докато при филтрирането съставки като cafestol и kahweol, които повишават нивото на вредния LDL холестерол в кръвта, често преминават през филтърната хартия и достигат до организма на консумиращия напитката.

Разгледаите предложенията ни за евтини капсули за кафе.

ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ ХУБАВО КАФЕ ЗА АВТОМАТ

МЛЕЧНА ПЯНА В ХУБАВО КАФЕ ЗА АВТОМАТ

МОЖЕ ЛИ ХУБАВО КАФЕ ЗА АВТОМАТ ДА БЪДЕ ЗДРАВОСЛОВНО?