Видове кафе: Безкофеиново

Видове кафе - оферта 1

Видове кафе (оферта) – GIMOKA GRAN RELAX Decaf Espresso Point

Когато става въпрос за основните видове кафе, предлагани на пазара, няма как да не споменем и безкофеиновото кафе. Това е кафе, при което съдържанието на кофеин е премахнато на минимум 97%. Тоест премахнато е 97% от общото съдържание на кофеин, вариращо при различните сортове и видове кафе от 0,4% до над 4%. Извличането на кофеина винаги става от зелените, сурови зърна на кафето, като в рамките на процеса се използва вода.

 

Защо да закупите желаните видове кафе от онлайн магазин  Cafeteria.bg?

Cafeteria.bg е онлайн магазин, специализиран в селектирането и предлагането на различни видове кафе. Ето защо да закупите желаните видове кафе именно от нас:

Покупка на желаните видове кафе от онлайн магазин Cafeteria.bg: Високо качество – ние от онлайн магазин Cafeteria.bg ви предлагаме различни видове кафе с първокласно качество, произведени и пакетирани основно в Италия. Те принадлежат към каталозите на доказани световни брандове и отговарят на последните стандарти в бранша по отношение на качество, вкусови и ароматни характеристики.

Видове кафе - оферта 2

Видове кафе (оферта) – GIMOKA GRAN RELAX Decaffeinato

Покупка на желаните видове кафе от онлайн магазин Cafeteria.bg: Голямо разнообразие – в онлайн магазин Cafeteria.bg можете да намерите голямо разнообразие не само от видове кафе, но също така и от сортове, марки и разфасовки. Независимо кой от споменатите по-горе видове кафе предпочитате да консумирате в ежедневието си, платформата ни е точното място за вас.

Покупка на желаните видове кафе от онлайн магазин Cafeteria.bg: Редовни промоции и намаления –  грижим се за това в онлайн магазин Cafeteria.bg винаги да има определени артикули, които се предлагат на специални промоции и намаления в цените. Съветваме ви да следите редовно страницата ни „Промоции“, за да можете да се сдобиете с желаните видове кафе при максимално изгодни за вас финансови условия.

Покупка на желаните видове кафе от онлайн магазин Cafeteria.bg: Удобни безплатни доставки –  поръчаните от онлайн магазин Cafeteria.bg продукти се доставят във възможно най-кратки срокове до посочен от клиента адрес или пък до офис на съответната куриерска фирма. Ако поръчката ви е на стойност над 70 лева, то доставката ще бъде напълно безплатна за вас.

Разгледайте нашите предложения за чай.

Видове кафе: Безкофеиново

Защо да закупите желаните видове кафе от онлайн магазин  Cafeteria.bg?