Видове кафе: На капсули

Видове кафе - цена 1

Видове кафе (цена) – Кафе на филтър дози GIMOKA GRAN RELAX Decaffeinato

Продължаваме да ви представяме основните видове кафе, предлагани на пазара, с това на капсули. То е предназначено за хората, които търсят оптималното съотношение между качество на напитката и комфорт по отношение на нейното приготвяне. Всяка капсула съдържа в себе си единична доза мляно кафе. В нея е осигурена оптималната среда за съхранение на вкусовите и ароматните характеристики на прясно смляното кафе. Същевременно приготвянето е изключително бързо и лесно, като само се изсипва единичната доза в кафе машината и се натиска съответният бутон. Налице са различни видове кафе капсули, в зависимост от марката, системата за правене на кафе, вкуса и дължината на напитката, както и степента на изпичане. Подходете с необходимото внимание при избора между тези видове кафе капсули, за да удовлетворите напълно изискванията и предпочитанията си.

Видове кафе: На филтър дози

Филтър дозите спадат сред иновативните видове кафе капсули, които набират особена популярност през последните години. По своята същност това са индивидуално опаковани хартиени капсули, предназначени за специални видове кафе машини. Всяка доза е за еднократна употреба и се равнява на една чаша кафе. Предимствата на въпросните филтър дози пред останалите видове кафе капсули са по-доброто извличане на кафето и по-интензивният вкус. В допълнение, филтър дозите не са изградени от пластмаса, лесно се разграждат и не замърсяват околната среда.

Видове кафе: Разтворимо 

Видове кафе (цена) 2

Видове кафе (цена) – Разтворимо кафе NESCAFE 3in1 Classic

Още един от основните видове кафе, създадени вследствие на стремежа за максимално бързо и лесно приготвяне на любимата напитка. При разтворимото или инстантно кафе няколко лъжички от продукта се изсипват в чаша и се заливат с гореща вода. Впоследствие сместа се разбърка и по желание могат да се добавят захар или пък мляко. Залагайки на разтворимо или инстантно пред другите видове кафе, ще имате възможност преди всяко пиене сами да решите дали искате по-силна или по-слаба напитка. При първия вариант слагате в чашата повече количество кафе, а при втория – по-малко.

Разгледайте нашите предложения за кафе на зърна.

Видове кафе: На капсули

Видове кафе: На филтър дози

Видове кафе: Разтворимо