Видове кафемашини с капсули за система A Modo Mio

Видове кафемашини с капсули (цена) 1

Видове кафемашини с капсули (цена) – KRUPS DOLCE GUSTO INFINISSIMA KP170131

Типично италианска, както отвън, така и отвътре серията A Modo Mio е едно от най-впечатляващите предложения на LAVAZZA. Патентованата система Barista е създадена, за да ви гарантира насладата от ароматното италианско кафе, независимо дали го предпочитате espresso или lungo. И разбира се, тя присъства във всеки от видовете кафемашини с капсули A Modo Mio. Един от любимите ни модели, имайки предвид всички видове кафемашини с капсули LAVAZZA A Modo Mio, определено е компактната Jolie – свеж, цветен и елегантен, външният ѝ вид ще внесе характер във всяко помещение, а кафето приготвено с нея е истински италиански шедьовър. Потопете се в слънчева Италия с неустоимия вкус от кафе капсулите, съвместими с LAVAZZA A Modo Mio, които ще откриете на сайта ни.

Видове кафемашини с капсули за система NESPRESSO

Когато искате да се насладите на първокласно кафе изживяване, то всяка от различните видове кафемашини с капсули NESPRESSO е перфектният избор. Брандът е създал идеалната формула между висококачествените видове кафемашини с капсули и дозите първокласно кафе, с които да постигате невероятни резултати при приготвянето на горещите напитки всеки път.

Различните видове кафемашини с капсули NESPRESSO се различават единствено по някои от функциите, с които разполагат и с размерите си. Избирайки по-компактен модел (поради липса на място, например) не означава, че ще се наложи да правите компромис с качеството на напитката си. Модерни, иновативни, прецизни, всички видове кафемашини с капсули NESPRESSO ще ви осигурят перфектната чаша кафе. А при нас можете да откриете, всичко под един покрив – различни видове кафемашини с капсули NESPRESSO, както и подходящи капсули за тях.

Видове кафемашини с капсули (цена) 2

Видове кафемашини с капсули (цена) – CAPITANI CANDI Nespresso

Видове кафемашини с капсули за система DOLCE GUSTO

DOLCE GUSTO е един от брандове, които задават стандартите, когато говорим за първокласни видове кафемашини с капсули. Компактни, модерни и удобни за употреба, всеки от видовете кафемашини с капсули DOLCE GUSTO е създаден, за да пренесе разнообразието от кафе вкусове в твоя дом.

Отличаващи се с интуитивен дизайн и модерни технологии, всеки от видовете кафемашини с капсули DOLCE GUSTO ще ви осигури перфектната чаша кафе по всяко време. Една от най-страхотните характеристики, която ще намерите в (почти) всички видове кафемашини с капсули на бранда е приготвянето на студени кафе напитки. Прецизното темпериране на водата и точната дозировка на сместа в капсулата, ще се погрижат за идеалното ви студено лате в горещия ден. Подберете подходящия размер сред видовете кафемашини с капсули DOLCE GUSTO, които ще откриете на сайта ни, и пренесете магията на първокласния coffee shop у дома.

Вижте нашата кафе машина долче густо.

Видове кафемашини с капсули за система A Modo Mio

Видове кафемашини с капсули за система NESPRESSO

Видове кафемашини с капсули за система DOLCE GUSTO