Видове капсули за кафе: За Nespresso

Видове капсули за кафе оферта 1

Видове капсули за кафе (оферта) – Кафе Капсули Davidoff Fine Aroma ALU

Системата за кафе машини на Nespresso получава популярността си в световен мащаб през 90-те години на миналия век. Редица са преимуществата на съвместимите с нея видове капсули за кафе. От една страна, те са компактни, лесни за употреба и ви предоставят вашата любима напитка за секунди. От друга, тези видове капсули за кафе са с разнообразни вкусове, блендове и степен на изпичане на кафето, и запазват свежестта си в продължение на месеци.

Видове капсули за кафе: За Dolce Gusto 

Системата за кафе машини на Nescafe Dolce Gusto се отличава от останалите на пазара със своя иновативен дизайн и технология за приготвяне на кафето. Става въпрос за единствената single-cup кафе машина, позволяваща бързо и лесно приготвяне на перфектното кафе. Съвместимите с тази система видове капсули за кафе съдържат не разтворимо кафе, а печени и смляни кафе зърна от първокласна Арабика.

Видове капсули за кафе: За Espresso point 

Espresso point е система за кафе машини на Lavazza, при разработването на която е подчертан ангажиментът на компанията за развитието на кафеената култура по целия свят. Предназначените за нея видове капсули за кафе са с превъзходен вкус и аромат. В повечето случаи те са комбинации между Арабика и Робуста в различно процентно съотношение.

Видове капсули за кафе: За Caffitaly 

Видове капсули за кафе оферта 2

Видове капсули за кафе (оферта) – Кафе на капсули LAVAZZA ORO ALU

В тази категория можем да отличим видове капсули за кафе, които са специално предназначени за системата за кафе машини Caffitaly, както и невероятните капсули Ecaffe, също напълно съвместими с въпросната система. Капсулите Caffitaly System съдържат точен грамаж първокласно чисто смляно кафе. Горното им фолио е изградено от три слоя, които запазват капсулата херметически затворена, а кафето вътре в нея запазва напълно вкусовите и ароматните си характеристики за дълъг период от време.

Вижте предложенията ни за кафе капсули.

Видове капсули за кафе: За Nespresso

Видове капсули за кафе: За Dolce Gusto

Видове капсули за кафе: За Espresso point 

Видове капсули за кафе: За Caffitaly