Видове капсули за кафе според марката или системата за правене на кафе

Видове капсули за кафе цена 1

Видове капсули за кафе (цена) – COVIM Granbar за Lavazza Firma

Най-важната класификация, определяща отделните видове капсули за кафе, е тази, която се базира на тяхната марка или система за правене на кафе. Към настоящия момент на пазара се предлагат машини за кафе капсули на марките Lavazza, Nespresso и Nescafe Dolce Gusto. Що се отнася до произвежданите видове капсули за кафе, те винаги се съобразяват с машините на една от тези три компании. Така че преди да закупите дадени видове капсули за кафе, задължително трябва да проверите каква е вашата кафе машина и дали те са съвместими с нея.

Видове капсули за кафе: За Lavazza Firma 

Lavazza Firma е система за кафе машини, съвместима с разнообразни видове капсули за кафе.  Тази система не само е водеща в Италия, но и се е утвърдила по цял свят като нарицателно за изискано еспресо. Предназначените за нея видове капсули за кафе се отличават с високо качество, първокласни вкусови и ароматни характеристики, и напълно отговарят на изискванията на ценителите на автентичното италианско кафе.

Видове капсули за кафе: За Lavazza BLUE 

Произвежданите от редица реномирани италиански производители видове капсули за кафе са съвместими със системата Lavazza BLUE. Тези видове капсули за кафе са с първокласна изработка и гарантират оптималното съхранение на вкуса и аромата на кафето. Самото кафе в тях е разделено на дози, така че да поемате точно необходимото ви количество кофеин, без да вредите на своето тяло.

Видове капсули за кафе: За A Modo Mio 

Видове капсули за кафе цена 2

Видове капсули за кафе (цена) – Pedron Elegante

A Modo Mio е още една от страхотните системи за кафе машини на италианския бранд Lavazza. Тя има за цел да открои най-добрите характеристики на италианското кафе, затвърждавайки неповторимия му вкус и аромат, както и отличителните за него плътност и каймак. Предназначените за тази система видове капсули за кафе се предлагат в множество разнообразни вкусове и аромати, за да се отговори на предпочитанията на всеки един потребител.

Разгледайте предложенията ни за кафе капсули.

Видове капсули за кафе според марката или системата за правене на кафе

Видове капсули за кафе: За Lavazza Firma

Видове капсули за кафе: За Lavazza BLUE

Видове капсули за кафе: За A Modo Mio